Bàsquet
Esports Bàsquet 23/12/2012

Un triple de Williams a tres segons del final complica la Copa al Barça Regal (71-69)

El blaugrana Wallace ha disposat de dos tirs lliures a dos segons del final però ha fallat el primer i Pete Mickeal, que ha capturat el rebot en l'error forçat del segon llançament, ha rebut un tap que no li ha permès anotar

N.a.
2 min
Tap de Fran Vázquez a Pete Mickeal

BarcelonaNova derrota del Barça Regal. Aquest cop, a la pista de l'Unicaja Màlaga (71-69) i amb un arbitratge polèmic que ha tret de polleguera Xavi Pascual. Els blaugranes són ara vuitens amb un balanç de 7-7 i es compliquen la participació a la Copa del Rei, quan falten tres jornades per fer el tall.

El Barça Regal ha pogut trencar la igualtat en el marcador al descans, quan ha marxat amb sis punts d'avantatge (31-37). Però els de Xavi Pascual han desaprofitat la renda i la sensació de control que tenien i han deixat que l'Unicaja s'enganxés al partit després d'un mal tercer quart (22-15). El Barça Regal ha pogut arribar als minuts finals amb opcions gràcies als punts d'Ante Tomic (màxim anotador amb 22), el poder sota cistella de Pete Mickeal (13 rebots) i Erazem Lorbek (10 rebots) i l'aportació de Navarro, que ha hagut de forçar la màquina per jugar 33 minuts i 20 segons per fer 13 punts, tot i que amb moltes errades des de la línia de triple (2/11). Amb 68-66 i 9.3 segons per acabar, Jasikevicius ha encertat un triple que ha posat per davant els blaugranes. Però la resposta andalusa ha sigut contundent i Marcus Williams (màxim anotador de l'Unicaja amb 15 punts) també ha encistellat des de la línia de 6.75m per situar el seu equip dos per sobre un altre cop (71-69).

Després d'un temps mort, Wallace ha rebut una falta d'Urtasun que Xavi Pascual ha reclamat antiesportiva, perquè li han fet quan la pilota no estava en joc. Els blaugranes s'han hagut de conformar amb dos tirs lliures i el nord-americà, ha fallat el primer. Això l'ha obligat a tirar a fallar el segon per provocar la pròrroga. Un tap sobre Pete Mickeal, que havia capturat el rebot decisiu, ha evitat que el Barça Regal pogués empatar a 71.

El Barça Regal haurà de jugar ara al Palau contra el Reial Madrid i el Lagun Aro i visitar la pista de l'Asefa Estudiantes per resoldre si juga o no la Copa del Rei.

stats