Bàsquet - Eurocup
Esports Bàsquet 19/10/2021

Trento descobreix una Penya ambiciosa (56-86)

Ante Tomic

Trenta anys després de quedar-se a un pam de guanyar els Lakers, el Joventut de Badalona va estrenar ahir l’Eurocup amb una exhibició a la pista del Dolomiti Energia Trento (56-86). La Penya va dominar amb autoritat un rival italià que no va poder igualar l’energia de l’equip verd-i-negre. Sense ànima, el conjunt local no va poder equilibrar el joc col·lectiu dels homes entrenats per Carles Duran. “Estic content perquè l’equip ha treballat durant els 40 minuts. Hem fet un treball defensiu molt sòlid i en atac hem estat molt participatius. Era important començar bé la competició i ho hem aconseguit”, va analitzar el tècnic.

L’única mala notícia per al Joventut va ser la lesió de Brandon Paul, que no va poder disputar la segona meitat per un fort cop a l’espatlla dreta.

Després d’un primer quart igualat (14-17), el Joventut va aprofitar el segon període per allunyar-se d’un rival que es va perdre en accions individuals. La Penya va arribar al descans amb una diferència de 12 punts (28-40). L’equip verd-i-negre va obrir l’escletxa definitiva durant un tercer quart en què el Trento va llançar la tovallola. La diferència visitant va créixer fins a arribar als 33 punts. Al final, 56-86. “Sabíem que havíem de jugar a un gran nivell físic i ens ha sortit bé. Hem fet el pla de partit que havíem imaginat i hem seguit concentrats fins al final”, va dir Guillem Vives.