Lliga Femenina
Esports Bàsquet 05/12/2014

El bàsquet femení català es reivindica amb un duel amb certificat d'excel·lència

L'Spart Citylift Girona rep aquest dissabte (12.30 hores, Esport3) el Cadí La Seu

àlex Gozalbo
1 min
Miguel Ángel Ortega i Ramon Jordana / RICARD ROVIRA / FCBQ

BarcelonaEl pavelló de Fontajau acull aquest dissabte (12.30 hores, Esport3) el duel català de la Lliga Femenina de bàsquet. L'Spar Citylift Girona (9-1), colíder de la competició, rep el Cadí La Seu (7-3), que ocupa la quarta posició a dues victòries de distància. Es tracta d'un enfrontament, doncs, amb certificat d'excel·lència.

Ramon Jornada espera poder comptar amb Vanessa Gidden i Ify Ibekwe. Noemí Jordana, que va anotar set triples contra el Gran Canària 2014, arriba al partit d'aquest dissabte amb la punteria afinada. Si aconsegueix la victòria, l'Spar Citylift Girona es classificarà per disputar la Copa de la Reina.

El Cadí La Seu de Miguel Ángel Ortega intentarà donar guerra amb una de les plantilles més joves de la competició. L'edat mitjana de les seves jugadores és de 21 anys. La defensa i el ritme són dues de les grans virtuts d'un equip que ha guanyat set dels últims vuit partits disputats.

Els dos equips es van enfrontar el passat 2 d'octubre, quan l'Spar Citylift Girona es va proclamar campió de la Regal Lliga Catalana Femenina per cinquè any seguit (56-69). Aquell dia, però, el Cadí La Seu va tenir la baixa de Laura Gil, que estava disputant el Mundial amb la selecció espanyola.

stats