Barça
Esports Bàsquet 15/02/2013

La NBA transforma els concursos de l'All-Star en una batalla entre conferències

Houston acull, la nit de dissabte a diumenge (2.30 hores, Cuatro i Canal + Deportes), les proves de tir, habilitats, triples i esmaixades

àlex Gozalbo
1 min
Kenneth Faried

BarcelonaDesprés del Rising Stars Challenge, la nit de dissabte a diumenge (2.30 hores, Cuatro i Canal + Deportes) es disputen els concursos de l'All-Star. La NBA ha innovat i agruparà les quatre proves en una competició entre les dues conferències, que aniran acumulant punts segons els seus resultats. L'objectiu és aconseguir millorar la implicació dels participants.

La nit s'obrirà amb les proves de tir, que reunirà jugadors actuals amb estrelles del passat i jugadores de la WNBA com Maya Moore. Després arribarà el torn de les habilitats, en què Jrue Holiday, Brandon Knight, Damian Lillard, Jeremy Lin, Tony Parker i Jeff Teague lluitaran per ser els més ràpids.

Els participants del concurs de triples seran Paul George, Kyrie Irving, Steve Novak, Ryan Anderson, Matt Bonner i Stephen Curry.

La jornada es completarà amb les esmaixades. Els aspirants seran Gerald Green, Kenneth Faried, Jeremy Evans, Eric Bledsoe, James White i Terence Ross.

stats