BÀSQUET
Esports Bàsquet 18/05/2019

El Baxi Manresa derrota el Fuenlabrada i torna als llocs de 'play-off' (86-77)

Els de Joan Peñarroya es retroben amb la victòria després de quatre derrotes consecutives

Adrià Fernández
Gabriel Lundberg en una acció defensiva en la victòria del Manresa contra el Fuenlabrada per 86-77

BarcelonaEl Baxi Manresa es retroba amb la victòria després d'acumular quatre derrotes consecutives. El 86-77 contra el Fuenlabrada el situa, novament, en les posicions de lluita pel 'play-off'. La derrota de l'Iberostar Tenerife contra l'Unicaja (85-92) deixa manresans i tinerfenys empatats a punts, però amb el duel directe guanyat dels primers enfront dels segons.

Amb un Nou Congost ple de gom a gom, els del Bages han començat el partit d'allò més endollats. Amb un parcial de 17-2, els de Joan Peñarroya han trencat completament el partit i han situat una diferència al marcador de 16 punts (24-8). En el segon temps, el Fuenlabrada s'ha despertat, ha frenat l'embranzida del Manresa i ha col·locat el 46-34 al descans.

El Baxi Manresa ha posat més distancia al marcador (19 punts per al 59-40, que s'ha convertit en la màxima diferència del partit). A l'últim quart, els visitants han collat fort els locals, però no prou per endur-se la victòria. Amb un parcial de 5-17, el Fuenlabrada ha arribat a reduir la diferència a només un punt (76-75). Amb tot, els del Bages han sabut resistir i el 86-77 final els col·loca en posicions de 'play-off'. Els 23 punts de Lalanne, els 21 de Zubzic i l'encert de Sergi Garcia i Álvaro Muñoz des de la línia de tres han sigut essencials per sumar un triomf vital.

Tot i haver fet els deures en aquesta jornada, l'última de la Lliga Endesa es preveu apassionant. El Baxi Manresa visitarà la pista del Tecnyconta Saragossa, un rival directe en les aspiracions d'accedir al 'play-off' pel títol.