LIGA ENDESA
Bàsquet15/04/2012

El Fiatc Joventut també s'aferra al somni del 'play-off' (85-63)

La Penya juga un partit molt complet davant d'un rival, el CAI Saragossa, que no ha defensat res ni ha demostrat ambició per estar entre els vuit millors

BadalonaEl FIATC Joventut li ha tornat al CAI Saragossa el correctiu de la primera volta per sumar la seva tretzena victòria (85-63) i seguir somiant amb la possibilitat de jugar el 'play-off'.

Els verd-i-negres han jugat un partit molt complet –sis jugadors han sumat 10 o més punts– davant un rival que no ha defensat res ni ha demostrat ambició per estar entre els vuit millors. L'equip català s'ha posat ràpidament en una còmoda renda (13-4, min.5) gràcies a l'encert d'Obasohan.

Norel i Williams han dominat sota els anells –la Penya ha sumat 17 rebots en atac al final del partit– i Jeter posava una marxa més llarga al joc del seu equip per sobrepassar la barrera dels 10 punts (21-10, min 8).

Cargando
No hay anuncios

El CAI Saragossa jugava a ratxes, sent dos suplents –Aguilar i Fontet– els que mostraven més predisposició en atac al costat de l'ex verd-i-negre Wright, que ha tingut una actuació intermitent.

L'encert de Obasohan i Jeter en els triples ha permès als locals controlar el partit (35-27, min 17), mentre que Carlos Cabezas era l'únic dels visitants que sumava en atac. Al descans s'hi ha arribat amb una còmoda renda per als locals (40-31).

Cargando

El tercer quart ha estat decisiu per a l'esdevenir final del partit, quan el FIATC Joventut ha estat a punt d'arrabassar-li al seu rival el 'bàsquet average' de 23 punts. Williams i Norel seguien passejant-se en la pintura i Jeter aconseguia llançaments molt còmodes per portar el seu equip fins als 20 punts d'avantatge (63-43, min 29).

L'emoció de l'últim període ha estat per veure si els verd-i-negres també es feien amb la diferència de punts. Dos triples de Jelinek l'han portat fins als 26 punts de marge (75-49, min 34). Els millors minuts de Hettsheimeir han evitat que la diferència anés a més.

Cargando

85 - FIATC Joventut (25+15+27+18): Jeter (13), Jelinek (12), Obasohan (15), Williams (10), Norel (12) –equip inicial–, Van Lacke (10), Todorovic (2), Oliver (2), Trias (6) i Báez (3).

63 - CAI Saragossa (17+14+16+16): Cabezas (9), Wright (15), Stefansson (-), Rhodes (6), Hettsheimeir (14) –equip inicial–, Van Rossom (3), Fontet (6), Aguilar (10), Toppert (-) i Archibald (-)

Cargando

Àrbitres: Hierrezuelo, Murgui i Calatrava. Sense eliminats.

Incidències: Partit de la 29a jornada de la Lliga ACB disputat al Palau Olímpic de Badalona davant 4.908 espectadors.