Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet 06/07/2021

El Joventut torna a clamar contra l’espoli del seu planter

i
Àlex Gozalbo
1 min
Xabi López-Arostegui i Neno Dimitrijevic durant una acció defensiva

BadalonaEl Joventut de Badalona ha vist com en tan sols uns dies de diferència el València Basket anunciava la incorporació de Neno Dimitrijevic i Xabi López-Arostegui, dos jugadors formats al planter verd-i-negre. El club català tenia assumida la marxa del base macedoni, però no la del seu company basc, a qui encara li quedava un any de contracte.

La Penya no amaga el malestar que ha provocat la marxa de López-Arostegui. “Al gener el club va fer una important oferta de renovació que, segons el seu agent, complia les expectatives del jugador. No ha sigut fins ara que el jugador ha contestat que rebutjava l’oferta i comunicava la seva decisió de rescindir unilateralment el contracte. Lamentem l’actitud mostrada pel jugador, format a les categories inferiors, i la seva manca de resposta, en qualsevol sentit, durant els últims mesos”, es queixa l’entitat verd-i-negra.

El jugador basc va voler rebaixar la tensió amb una carta de comiat. “Són deu anys que he estat a Badalona. Quan vaig arribar-hi no sabia si serien molts o pocs, però vull donar les gràcies a totes les persones que han passat per la meva vida per haver-me ajudat en els bons moments i, sobretot, en els dolents”, assegura l’aler, que actualment està concentrat amb la selecció espanyola. “Sempre sentiré Badalona i la Penya com casa meva”, afegeix.

stats