Lliga Endesa
Esports Bàsquet 29/10/2015

Jordi Ardèvol no seguirà al Barça Lassa de bàsquet

El fins ara director tècnic formatiu no continuarà al club

àlex Gozalbo
1 min
Jordi Ardèvol, director tècnic formatiu de la secció de bàsquet, en un dels racons  del Palau Blaugrana.

BarcelonaSegons ha pogut saber l'ARA, Jordi Ardèvol no seguirà al Barça Lassa de bàsquet. El club blaugrana va presentar dilluns Pere Capdevila com a nou secretari tècnic de bàsquet formatiu, però no va informar de la situació del fins ara director tècnic formatiu, que no continuarà a l'entitat culer.

Jordi Ardèvol: "Mario Hezonja és dels talents més grans dels últims anys"Després de passar pel CB Cornellà i el CB Hospitalet, tres anys com a director esportiu del Bàsquet Manresa, Jordi Ardèvol va arribar al Barça l'any 2010. És el responsable del fitxatge, entre d'altres, de Mario Hezonja. L'informe que va fer que el club català l'incorporés tenia 12 lletres. "Puta estrella", hi deia.

La gran fita de Jordi Ardèvol al Barça ha estat la de professionalitzar tota l'estructura del bàsquet formatiu, relacionant i integrant la part esportiva amb altres departaments del club.

"La nostra feina és un èxit si arriben jugadors al primer equip. El nostre objectiu és que cada jugador desenvolupi el seu nivell màxim possible, però és d'il·lusos pensar que tots arribaran al primer equip. Quedar campions de qualsevol campionat ens fa il·lusió i cal educar el valor competitiu, però no és la nostra meta", va explicar Jordi Ardèvol en un reportatge que l'ARA va publicar fa tres anys.

stats