Bàsquet - Eurolliga

Mirotic manté invicte el Barça (74-76)

Una cistella de l'aler pivot montenegrí acaba amb la resistència del Fenerbahçe

BarcelonaNo havia fet un bon partit, però Nikola Mirotic va aconseguir una cistella espectacular sobre la botzina contra el Fenerbahçe que va permetre al Barça mantenir-se invicte a l’Eurolliga (74-76). L’equip blaugrana va suar per evitar la primera derrota contra un rival molt físic en una nit en què l’aportació de Cory Higgins i Brandon Davies també va ser molt destacada.

El Fenerbahçe ha dissenyat un equip molt més físic que altres temporades i el Barça ho va notar ben aviat, ja que tan sols va poder anotar dos punts en els primers cinc minuts d’un inici de partit dominat per Jan Vesely. Els punts del pivot txec van impulsar les opcions d’un conjunt local que es va construir un avantatge de deu punts (12-2). La reacció visitant va arribar durant un segon període ple de rigor, treball i disciplina. El subcampió de l’Eurolliga va aprofitar un parcial de 0-10 per arribar al descans amb optimisme (29-35).

Cargando
No hay anuncios

El Barça va ser capaç de construir-se una diferència de vuit punts durant un tercer període en què va exhibir concentració (31-39), però el Fenerbahçe mai es va rendir i va ser capaç d’arribar al tram final amb el resultat igualat. Vesely, que va acabar anotant 24 punts, va dominar el joc interior. El conjunt català es va aferrar als triples de Higgins i la lluita de Davies per no perdre pistonada en una pista en què pocs rivals aconseguiran la victòria. Una esmaixada de Devin Booker va empatar el marcador a 6,2 segons del final. L’equip turc no comptava amb el fet que Mirotic, que havia fallat set dels vuit tirs de camp que havia anotat, anotés una cistella inversemblant sobra la botzina.

Gran nit de Penya i Baxi Manresa

El bàsquet català va arrodonir un gran dia. El Joventut de Badalona es va desfer de l’Hamburg Towers (73-56) i va sumar el seu segon triomf a l’Eurocup. La Penya va repartir 22 assistències i. a més, va fer un bon treball defensiu.

Cargando

El Baxi Manresa, que aquest dimecres celebra els 90 anys de la seva creació, va tornar a mostrar una versió molt seriosa i es va imposar a la complicada pista del Pinar Karsiyaka turc, vigent subcampió de la Champions League (67-72). Luke Maye, que va fer un dels seus millors partits, i Elias Valtonen, que va aparèixer en els moments clau, van ser els homes més destacats.