Bàsquet - Eurolliga

Derrota indolora del Barça a Atenes (73-66)

Un parcial final d'11-4 deixa sense victòria l'equip blaugrana

BadalonaAmb la primera posició de la temporada regular assegurada, el Barça va perdre a la pista de l'Olympiacos (73-66), un rival que va aprofitar les derrotes del Reial Madrid i l'Olímpia de Milà per aconseguir la segona posició. L'equip blaugrana no va poder conservar una diferència de nou punts contra un conjunt grec que es va assolir el triomf gràcies a un parcial final d'11-4.

Sarunas Jasikevicius va recuperar Sertac Sanli, però segueix sense poder comptar amb Rokas Jokubaitis, Cory Higgins, Brandon Davies ni Pierre Oriola. A més, l'entrenador va fer descansar Nico Laprovittola durant la primera meitat en la cinquena setmana consecutiva amb tres partits. El matx va servir per donar minuts a joves com Michael Caicedo i James Nnaji i per provar algunes situacions noves, com la de col·locar Dante Exum com a base.

Cargando
No hay anuncios

El Barça va fer una gran primera meitat al Pireu, on va aprofitar la seva superioritat en el rebot per posar contra les cordes un rival que va arribar a perdre per vuit punts. Sense continuïtat en defensa, l'equip grec no va poder imposar el seu ritme durant els dos primers quarts de domini culer. Tot i no anotar gaires triples, el conjunt blaugrana va saber trobar bones posicions de tir per arribar al descans amb una renda de set punts (33-40).

Cargando

La màxima diferència visitant va ser de nou punts (38-47), però va ser aleshores quan l'Olympiacos va despertar i es va apuntar un parcial de 13-1 que va capgirar el marcador en el tram final del tercer quart (51-48). La defensa local es va posar les piles, però el Barça no va abaixar els braços i va seguir competint. El partit va arribar empatat als últims tres minuts (62-62), quan el conjunt grec es va mostrar més encertat de cara a cistella. Les 19 pilotes perdudes dels visitants van ser una llosa massa gran per aconseguir la victòria al Pireu. "Hem fet una defensa molt bona, especialment en la segona meitat. A més, hem demostrat caràcter per acabar la nostra temporada regular amb una victòria a casa", va analitzar Georgios Bartzokas. Shaq McKissic i Sasha Vezenkov van ser els jugadors locals més destacats.

El Manresa i la Penya, aquest dissabte

El Baxi Manresa i el Joventut de Badalona, dos equips que comparteixen la tercera posició de la Lliga Endesa, juguen aquest dissabte. L'equip bagenc visita el Monbus Obradoiro (18 h, Movistar Deportes 1), mentre que el conjunt badaloní juga a la pista del Casademont Saragossa (20.45 h, Movistar Deportes 1).