Kevin Punter decideix el partit més caòtic de l'última dècada

El Barça acaba a Belgrad amb la imbatibilitat de l'Estrella Roja

Kevin Punter agafant la pilota amb força
18/10/2024

BarcelonaEl Barça va completar amb una victòria a la pista de l'Estrella Roja tres dies meravellosos que han disparat la confiança dels aficionats culers. L'equip blaugrana es va endur el triomf en un partit caòtic que es va decidir a la pròrroga (94-98). L'actuació de Kevin Punter (26 punts) va ser decisiva. "Hem tret el caràcter per aconseguir una victòria molt important", va reconèixer. "L'equip ha lluitat durant els 45 minuts", va analitzar Joan Peñarroya, entrenador del conjunt català.

La primera part va ser tant igualada com entretinguda. Sense encert exterior i amb massa errades de Willy Hernangómez des de la línia de tirs lliures, l'equip blaugrana va saber trobar punts alternatius per contrarestar la proposta defensiva de l'Estrella Roja (47-44).

El Barça va millorar la seva producció ofensiva a l'inici del tercer quart, però l'Estrella Roja va saber reaccionar per mantenir el pols anotador de l'equip blaugrana. Un parcial de 10-0 va atorgar la iniciativa al conjunt serbi. Els punts de Mike Daum, exjugador de l'Obradoiro, van convertir-se en un maldecap per als visitants (65-56).

Ioannis Sfairopoulos va apostar per un joc interior amb més mobilitat que centímetres i aquesta aposta tàctica va ser un repte majúscul per al Barça. El partit va arribar empatat als últims segons, quan Kevin Punter va fallar el triple que hauria evitat la pròrroga. En el temps extra, l'escorta nord-americà es va treure l'espina amb una actuació decisiva.

Incidències constants

El partit va estar carregat d'incidents. Un gos va fer aturar el joc i Movistar es va quedar sense senyal pocs segons abans del final reglamentari, quan els comentaristes van haver d'explicar el que estava passant a través de les estadístiques. A més, Joan Peñarroya va ser castigat amb una tècnica per protestar una errada de la taula d'anotadors.