Copa del Món
Bàsquet06/09/2014

Eslovènia remunta contra la República Dominicana i serà el rival dels Estats Units (61-71)

Animat per més de 4.000 aficionats, el combinat de Jure Zdovc no ha fallat al Palau Sant Jordi de Barcelona

BarcelonaEslovènia s'ha vist obligada a remuntar set punts de desavantatge contra la República Dominicana (61-71) i serà el rival dels Estats Units als quarts de final de la Copa del Món de bàsquet. Animat per més de 4.000 aficionats, el combinat de Jure Zdovc no ha fallat al Palau Sant Jordi de Barcelona.

La República Dominicana ha arribat a dominar el marcador per set punts de diferència (26-19), però ha encaixat un parcial 2-19 abans d'arribar al descans (28-38).

Quan perdia per 15 punts (38-53) i semblava tenir el partit perdut, la República Dominicana ha reaccionat amb un parcial 14-1 per ajustar el marcador a l'inici del quart període (52-54), però Eslovènia no s'ha deixat sorprendre i ha assegurat la victòria.