Esports Bàsquet 14/02/2013

El Maccabi Electra Tel Aviv no atura la bona ratxa del Barça Regal (77-82)

Joan Carles Navarro s'ha convertit en el màxim triplista de la història de la Eurolliga

Sarunas Jasikevicius

BarcelonaUn Barça Regal molt seriós ha allargat el seu bon moment de forma i s'ha desfet del Maccabi Electra Tel Aviv (77-82) al Nokia Arena, on l'equip blaugrana ha aconseguit mantenir-se com a líder del grup F de l'Eurolliga. Sense Lior Eliyahu, el rival ha perdut el seu tercer partit a casa del Top-16.

Una vegada s'ha recuperat de l'ensurt inicial (9-2), el Barça Regal ha competit bé al Nokia Arena, on David Blatt ha arriscat en defensa per intentar apoderar-se del ritme i promoure un partit molt ràpid. Xavi Pascual ha modificat la seva rotació habitual i ha donat entrada Sarunas Jasikevicius com a primer recanvi de Joan Carles Navarro. Motivat per tornar a jugar a Tel Aviv, el lituà no ha decebut i ha anotat 10 punts abans d'arribar al descans (39-41).

El Barça Regal, que ha jugat molt concentrat, ha començat el tercer període amb un decidiu parcial de 0-9 liderat per Joan Carles Navarro, que ha anotat 10 punts en tres minuts i s'ha convertit en el màxim triplista de la història de la Eurolliga. L'equip blaugrana s'ha fet amb una renda de 14 punts al final del quart (53-67).

L'equip blaugrana no ha desaprofitat la renda i, tot i els esforços de l'equip local, ha lligat un triomf important.