NBA
Bàsquet06/06/2011

Dirk Nowitzki no completa una altra remuntada èpica i els Heat guanyen a Dallas (86-88)

L'alemany ha anotat 34 punts, entre ells els últims 12 del seu equip, però ha fallat el tir que hauria enviat el partit a la pròrroga, i els Dallas Mavericks han perdut a casa contra els Miami Heat

BarcelonaDirk Nowitzki ha anotat 34 punts, entre ells els últims 12 del seu equip, però ha fallat el tir que hauria enviat el partit a la pròrroga, i els Dallas Mavericks han perdut a casa contra els Miami Heat (86-88).

Des que les finals es juguen amb el format 2-3-2, quan la sèrie comença 1-1 l'equip que ha guanyat el tercer partit sempre s'ha acabat emportant l'anell de campió i ara són els Heat els que adopten aquest avantatge (2-1) gràcies a Dwyane Wade (29 punts).

Cargando
No hay anuncios

Els Dallas Mavericks ho han passat malament al segon quart, quan s'han vist 14 punts per sota al marcador (31-45). Una remuntada parcial els ha permès marxar al descans amb un resultat més ajustat: 42-47. L'equip de Dirk Nowitzki ha arribat a posar-se per davant en el tercer quart (59-58), però s'ha mostrat molt irregular en la recta final d'un partit que ha acabat perdent per 86-88.

El quart partit de la sèrie es jugarà, de nou a Dallas, a la matinada de dimarts a dimecres (3 hores, Canal + i Canal + Deportes).