All-Star NBA 2015
Esports Bàsquet 15/02/2015

Stephen Curry i Zach LaVine, campions de dos concursos de triples i esmaixades per al record

Les competicions han tingut moments que passaran a la història de l'All-Star

àlex Gozalbo
1 min
Zach LaVine / EFE

BarcelonaUn dia abans del partit d'exhibició de l'All-Star en què els germans Gasol seran els grans protagonistes, Stephen Curry (Golden State Warriors) i Zach LaVine (Minnesota Timberwolves) s'han proclamat campions dels concursos de triples i esmaixades de la NBA, que s'han celebrat al Barclays Center de Nova York.

Un dels grans moments de la nit ha estat la final del concurs de triples, quan Stephen Curry (Golden State Warriors) ha anotat 13 triples consecutius per a una puntuació final de 27 punts. El seu company Klay Thompson i Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers) no han pogut discutir-li el títol.

El concurs d'esmaixades ha recuperat bona part del prestigi perdut amb un grapat de salts espectaculars. Zach LaVine, company de Ricky Rubio als Minnesota Timberwolves, ha estat el guanyador, però Victor Oladipo (Orlando Magic) ha competit a gran nivell. Un dels seus salts ha incorporat un gir de 540 graus.

Patrick Beverley (Houston Rockets) ha superat Brandon Knight (Milwaukee Bucks) i s'ha proclamat de manera inesperada campió del concurs d'habilitats.

A més, Chris Bosh, Dominique Wilkins i Swin Cash s'han endut per tercera vegada el Shooting Stars, el concurs que ha obert la nit.

stats