Lliga Endesa
Bàsquet07/12/2014

Un Barça desconegut perd a la pista del Baloncesto Sevilla (85-74)

L'equip blaugrana ha patit la segona derrota de la temporada a la Lliga Endesa

BarcelonaPoques coses agraden menys els jugadors que enllaçar dos desplaçaments sense passar per casa. El Barça va volar directament des de Polònia, on va jugar divendres, fins a Sevilla, on aquest diumenge ha perdut el seu segon partit a la Lliga Endesa (85-74). Willy Hernangómez (27 punts i 13 rebots per a 41 de valoració) ha completat una gran actuació contra un equip blaugrana desconegut que s'ha mostrat molt desencertat en el tir de tres punts.

La defensa de l'equip blaugrana s'ha agafat 20 minuts de vacances i ha rebut 43 punts a Sevilla, on el jove Willy Hernangómez ha arribat al descans amb 17 punts i 6 rebots. El conjunt local ha arribat a tenir un avantatge d'onze punts (19-8) contra un Barça que ha tornat a tenir la baixa de Joan Carles Navarro.

Cargando
No hay anuncios

El Barça ha arribat a empatar el marcador (36-36), però s'ha tornat a despistar en una segona meitat en què la diferència local ha arribat a ser de 15 punts (69-54) a 8:30 minuts del final. Álex Abrines ha fallat el set primers tirs de camp que ha intentat. Sense força ni actitud, l'equip blaugrana no ha pogut capgirar el resultat.

Marcelinho Huertas (17 punts) i Ante Tomic (16) han estat els màxims anotadors d'un Barça que aquest diumenge no ha competir al seu nivell habitual.