Copa del Món
Esports Bàsquet 04/09/2014

"Els catalans guanyem votant": acció reivindicativa durant la Copa del Món de bàsquet

La sectorial d'esportistes de l'ANC i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes volen reunir aquest dilluns (11 hores) moltes persones vestides de jugadors de bàsquet

àlex Gozalbo
1 min
Logotip de la iniciativa / ARA

BarcelonaAmb motiu de la Copa del Món de bàsquet, la sectorial d'esportistes de l'ANC i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes han dissenyat una acció reivindicativa. Els organitzadors volen reunir aquest dilluns (11 hores) el màxim nombre possible de persones vestides de jugadors de bàsquet, amb vambes, pantalons esportius, samarreta de tirants i una pilota.

La marxa començarà al monument a Colom de Barcelona i pretén arribar a la plaça Catalunya pujant per les Rambles. Un centenar dels participants portaran una samarreta groga de bàsquet amb el lema "Els catalans guanyem votant". Per inscriure-s'hi és necessari omplir un formulari.

La segona fase de la Copa del Món arriba dissabte a Barcelona, on la selecció dels Estats Units disputarà el seu partit de vuitens de final i, si es classifica, també el de quarts de final i el de semifinals.

stats