Copa del Món
Esports Bàsquet 30/01/2014

Barcelona, capital mundial del bàsquet

La ciutat, que dilluns acollirà el sorteig de la Copa del Mon, ha encetat aquest dijous cinc dies destinats a promocionar el campionat

àlex Gozalbo
1 min
José Luis Sáez i Joan Fa, a Barcelona / FEB

BarcelonaBarcelona, que dilluns acollirà el sorteig de la Copa del Món al Palau de la Música, es convertirà aquests dies en la capital mundial del bàsquet. Gairebé la meitat dels entrenadors que hi participaran al torneig han confirmat la seva assistència. La ciutat ha encetat aquest dijous cinc dies destinats a promocionar el campionat, que es disputarà del 30 d'agost al 14 de setembre. El Palau Sant Jordi acollirà quatre partits dels vuitens de final, dos dels quarts de final i una semifinal.

Després de presentar la pilota oficial del campionat i homenatjar el periodista Justo Conde, l'organització donarà a conèixer aquest divendres la mascota de l'esdeveniment. Juan Antonio Orenga, Jorge Garbajosa, José Luis Sáez i Joan Fa visitaran (10.30 hores) el CEIP El Polvorín i Elisa Aguilar i Roger Esteller (12.30 hores), el Centre d'Educació Especial Sant Joan de la Creu.

Durant el cap de setmana, els aficionats podran visitar el 'Road Show 2014' a l'Arq del Triomf. A més, aquest diumenge la Font Màgica de Montjuïc serà la seu de diferents activitats relacionades amb el món bàsquet, que inclouran el Torneig 3x3 Plaza 2014.

stats