En directe
En directe
10/02/2013

Barça Regal - València Basket. Final de la Copa de bàsquet, en directe

I fins aquí el minut a minut de la final. El Barça és campió. Enhorabona a tots els culers. Bona nit!

Pete Mickeal, MVP de la final

FINAL Barça Regal 85 - València Basket 69

4Q, 0,25 (FCB 85 - 69 VAL). I els últims minuts que només serveixen per ampliar encara més la distància

4Q, 0,39 (FCB 88 - 69 VAL). Últim minut: el Barça Regal acaricia la Copa

4Q, 1,37 (FCB 79 - 66 VAL). Però el Barça no falla en els atacs i continua mantenint la distància

4Q, 1,54 (FCB 77 - 66 VAL). El València apura les opcions contra un Barça que contorla bé el partit

4Q, 2,48 (FCB 73 - 62 VAL). Temps mort que demana Perasovic. El Barça té la Copa a tocar

4Q, 3,42 (FCB 73 - 72 VAL). Quarta personal de Marcovic

4Q, 4,48 (FCB 72 - 59 VAL). El Barça fa possessions llargues i aconsegueix transformar-les. Moment ideal per als de Xavi Pascual per matar el partit

4Q, 6,02 (FCB 70 - 57 VAL). La jugada curiosa del partit, ja que Navarro ha perdut la sabatilla esportiva en intentar capturar un rebot

4Q, 6,45 (FCB 68 - 57 VAL). Wallace es fa fort en el rebot i el València comença a perdre els nervis en defensa

4Q, 7,20 (FCB 68 - 77 VAL). Torna a marxar d'11 el Barça amb una cistella de Lorbek. Perasovic demana temps

4Q, 8,01 (FCB 66 - 57 VAL). Triple d'Oleson per tornar a distanciar el Barça i rebot de Lorbek

4Q, 8,26 (FCB 63 - 57 VAL). Intercanvi de cistelles a Vitòria

4Q, 9,02 (FCB 61 - 55 VAL). Possible falta sobre Lorbek i anotació posterior de Doellman

4Q, 9,45 (FCB 61 - 53 VAL). Quarta personal de Tomic

Final 3r quart: Barça Regal 61 - València Basket 53

3Q, 0,14 (FCB 61 - 53 VAL). Triple de Pete Mickeal i resposta de Doellman!

3Q, 0,48 (FCB 58 - 50 VAL). Definitivament, Navarrotno té el dia, i encara no ha pogut anotar. Ara ha errat un triple