LLIGA ENDESA
Bàsquet23/10/2011

El Barça Regal supera el Bilbao Basket amb un gran Navarro (91-72)

El gran partit de l'escorta ha servit perquè el Barça sumi el tercer triomf de la temporada. Lorbek, amb 19 punts, ha acompanyat Navarro en l'anotació

D.r. Jover

BarcelonaEls Barça Regal de Xavi Pascual ha sumat aquest diumenge la tercera victòria de la temporada superant per 91-72 el Bilbao Basket, que no ha donat tanta guerra com s'esperava. Un dels motius ha estat el desgast físic dels bascos, que aquest divendres van disputar el seu partit d'Eurolliga i no han tingut ni 48 hores de descans.

Tot i així els blaugrana han estat molt superiors durant tot el partit i ja en el primer quart manaven per deu punts, 24-14. Al descans l'avantatge blaugrana ha estat de setze punts, 52-36. Des d'aleshores no hi ha hagut partit, i menys quan Joan Carles Navarro té el dia. El de Sant Feliu ha acabat amb 27 punts i cinc triples anotats en 24 minuts de joc. El seu millor company de viatge ha estat Lorbek, amb 19 punts.

Cargando
No hay anuncios

En els últims minuts la diferència s'ha enfilat als vint-i-dos punts, però al final del partit ha estat de dinou punts, 91-79.

Retorn emotiu

Cargando

Un dels protagonistes abans i durant el partit ha estat Roger Grimau. L'excapità del Barça, que va estar vuit temporades al conjunt blaugrana, ha rebut un homenatge per part de l'afició del Palau i també per part del club, que li ha fet una entrega d'una samarreta signada per tots els seus excompanys.