Bàsquet - Lliga Endesa

Quan ressuscitarà el Barça?: l'Instant Replay de l'ARA

Nova derrota de l'equip català al Palau Blaugrana

2 min
Roger Grimau, entrenador del Barça

BadalonaEl Barça va malbaratar una diferència de 13 punts i va perdre al Palau contra l'Unicaja (91-92). Kendrick Perry va anotar la cistella decisiva a 8,4 segons del final, ja que Melvin Ejim va taponar el llançament final de Jabari Parker. L'equip blaugrana no va poder refer-se de la desfeta europea i ja acumula onze derrotes a la Lliga Endesa, el pitjor presagi possible per a uns play-off que ja estan a la cantonada. A més, Darío Brizuela, que s'havia reivindicat amb 14 punts en 15:31 minuts, es va lesionar.

Fotis Katsikaris

Girona vol seduir Europa

Després del triomf a la pista del Dreamland Gran Canaria (78-86), el Bàsquet Girona tancarà la temporada regular rebent diumenge el Casademont Saragossa. El club, que ja s'ha interessat per les condicions de l'Eurocup, vol jugar competició europea la temporada que ve. "M'agradaria seguir a Girona, però ho hem de parlar la setmana que ve amb el club, ens asseurem i analitzarem la temporada, quines coses cal millorar, i els plantejaments que fem", explica Fotis Katsikaris, entrenador de l'equip.

Dani Pérez, base del Baxi Manresa

El Baxi Manresa, com un tro

El Baxi Manresa es va desfer del Surne Bilbao Basket (90-81) i manté intactes les seves opcions de classificar-se per als play-off pel títol. Tot i no començar el partit com a titular, Dani Pérez va acabar amb 16 punts i 6 assistències. "La meva feina no és anotar punts, però hi ha dies en què em toca fer-ho. M'he sentit bé anant cap a cistella i he pogut tenir més encert que en altres partits", va assegurar el base. L'equip bagenc continua depenent dels seu resultat a Tenerife per acabar entre els vuit primers.

Andrés Feliz, completant una penetració contra el Lenovo Tenerife

El comiat menys volgut

El Joventut, que va anotar 54 punts en 20 minuts i va arribar a tenir una renda de 32 punts, es va acomiadar del Palau Olímpic amb un triomf contra el Lenovo Tenerife (96-88). Andrés Feliz va sumar 17 punts, 4 rebots i 3 assistències en una nit en què els seguidors verd-i-negres li van demanar reiteradament que no marxi. "Tinc contracte amb la Penya i la voluntat és acabar bé la temporada. Estem centrats en el partit de diumenge. El que vindrà després ja no ho sé", va explicar el base dominicà.

stats