Bàsquet - Lliga Endesa

Pròrroga dolça del Joventut (96-87)

L'equip verd-i-negre es desfà del Breogán en el temps extra

1 min
Guillem Vives

BadalonaEl Joventut de Badalona s'ha desfet del Río Breogán en un partit que s'ha decidit a la pròrroga (96-87). La Penya ha sentenciat el triomf amb quatre triples en el temps extra. Brandon Paul (20 punts) i Pau Ribas (17) han sigut els màxims anotadors de l'equip verd-i-negre.

Tot i arribar a guanyar per vuit punts de diferència, l'equip verd-i-negre no va poder tancar el partit. El domini en el rebot del conjunt gallec va ser un maldecap per als locals. Tyler Kalinoski va avançar el Breogán amb dos tirs lliures a 5,4 segons del final (75-76), però Derek Willis va capgirar el marcador amb un triple a 3,1 segons del final (78-76). Una cistella de Rasid Mahalbasic sobre la botzina va enviar el partit a la pròrroga (78-78).

El Barça i el Baxi Manresa, aquest dissabte

El Barça visita aquest dissabte (18 h, Movistar Deportes) el Valencia Basket. El partit correspon a la 18a jornada de la Lliga Endesa, que es va haver d’ajornar per culpa dels casos de covid-19 en l’equip local. Sarunas Jasikevicius tindrà les baixes de Cory Higgins i Pierre Oriola. El Baxi Manresa, per la seva banda, rep l'Urbas Fuenlabrada (20.45 h, Movistar Deportes). Pedro Martínez tindrà les baixes d'Ismael Bako i Elias Valtonen.

stats