Barça
Esports Barça 04/01/2014

El visitant 25 milions del Museu del Barça és un soci del club

Àlex Jiménez, conjuntament amb els seus dos fills, han estat rebuts pel vicepresident Cardoner i han estat obsequiats amb una visita en exclusiva i la possibilitat de conèixer el seu jugador favorit

Ara
1 min

BarcelonaL'Àlex Jiménez i els seus dos fills, l'Estanis i el Dídac, de 10 i 7 anys, respectivament, mai s'haurien pogut imaginar el matí de somni que han viscut aquest dissabte al Camp Nou. Tots tres han estat els visitants número 25 milions del Museu del Barça, inaugurat l'any 1984. Cap a les 10.30 hores, quan anaven a descobrir les novetats del Museu, se'ls ha comunicat que ells eren els afortunats.

Els visitants, tots socis del club i provinents del barri barceloní de Sant Andreu, han rebut la notícia amb sorpresa. Han estat rebuts pel vicepresident i responsable de l'Àrea Social, Jordi Cardoner, i pel director del Museu, Jordi Penas, i han pogut fer una visita exclusiva al Museu i convertir-se en unes de les primeres persones a veure la tercera Bota d'Or de Leo Messi, encara no exposada al Museu. També han pogut trepitjar la gespa de l'Estadi, fer-hi uns tocs de pilota i dur a terme una visita privada al vestidor del primer equip. A banda, tant l'Estanis com el Dídac han rebut dues samarretes commemoratives.

Un altre dia tindran l'oportunitat de gaudir d'un partit al Camp Nou des de la Llotja i també podran conèixer en un entrenament el seu jugador preferit, que és Neymar Jr. Tant l'Estanis com el Dídac són fans del jugador brasiler, així com del capità Carles Puyol. També el seu germà més petit, en Damià, de 2 anys, que va fer-se soci del FC Barcelona fa una setmana i que no ha pogut visitar el Museu aquest dissabte.

stats