Barça
Esports Barça 09/04/2013

Roura: "Si finalment no pot jugar Messi, el millor jugador del món, és obvi que per a nosaltres és un handicap"

El segon entrenador del Barça ha dit que fins just abans del partit no sabran si Messi, Adriano o Pedro podran jugar aquest dimecres contra el PSG

A.s.
2 min

BarcelonaJordi Roura no s'ha volgut mullar gens per dir si Messi i els altres dos lesionats, Adriano i Pedro, arriben a temps: "Ens queda l'entrenament d'avui i el de demà. Les sensacions són bones, però hem de veure com se senten ells, i al final prendrem la decisió".

"Arriscarem? Al final haurem d'esperar, però si un d'aquests tres acaba jugant és que hi ha garanties que ho pot fer. Falten dos entrenaments", ha insistit el segon entrenador blaugrana.

"No vull avançar res (si Messi serà a la banqueta), en funció de l'evolució, falten encara unes hores".

Jordi Roura, però, ha admès que la baixa de Messi seria un contratemps: "Si finalment no pot jugar Messi, el millor jugador del món, és obvi que per a nosaltres és un handicap, però la plantilla és extensa i de gran qualitat i afrontarem el partit amb les màximes garanties".

PSG i semifinals

"No crec que el PSG variï gaire la seva manera de jugar respecte a com ho va fer a París. Però això no ha d'afectar la nostra manera de jugar. Nosaltres hem d'anar a guanyar el partit, l'única manera que ens garantiria passar a la sisena semifinal seguida, una fita importantíssima", ha dit el tècnic.

Àrbitres

Li han preguntat què li semblaven les queixes del tècnic del PSG sobre l'àrbitre de París: "Cadascú té la seva opinió, Ancelotti ho veu d'una manera i jo d'una altra".

I sobre el fet que aquell àrbitre, Stark, la UEFA l'hagi castigat sense xiular més a partir d'ara: "És una decisió que ha pres la UEFA, la respectem però el partit ja s'ha acabat, ni ens va ni ens ve".

Gols fatals

"És cert que en alguns partits ens ha faltat la fortuna o l'encert per evitar encaixar gols en els últims minuts. De portes endins n'hem parlat, òbviament", ha conclòs.

stats