Barça
Esports Barça 25/01/2014

El PSG està treballant per fitxar Messi, segons 'L'Équipe'

Segons el diari esportiu francès, el club ja s'ha posat en contacte amb Jorge Messi, pare del futbolista

Efe
1 min

ParísEl PSG està disposat a fitxar Leo Messi i està preparant una oferta milionària per gaudir dels seus serveis, segons informa aquest dissabte el diari francès 'L'Équipe'.

Els dirigents del club parisenc, amb el seu president Nasser Al-Jelaifi al capdavant, han començat els contactes per fer que el jugador del Barcelona formi part de l'equip. "L'operació és difícil, però el campió de França ha decidit provar sort: ha iniciat contactes per emportar-se a Lionel Messi a París la temporada que ve", assegura el diari esportiu.

El rotatiu parla de les opcions esportives que tindria el PSG amb Messi a les seves files: "Amb ell tot seria acceleració. Acceleració del joc i acceleració del temps per a un club obsessionat per les seves conquestes europees i la glòria mundial que així obtindria".

Segons el diari, el club s'ha posat ja en contacte amb el pare del futbolista, Jorge Messi. A més a més, el PSG hauria demanat l'opinió d'Ibrahimovic i Thiago Silva –màximes estrelles de l'equip– sobre la possible arribada de l'argentí.

stats