Futbol
Barça06/04/2013

Un PSG a mig gas derrota el Rennes (0-2) i pot fer descansar les seves peces clau de cara al Barça

Ibrahimovic, Matuidi i Maxwell han jugat tot el partit, mentre que s'han quedat a la banqueta Thiago Silva, Lucas Moura, Alex i Jallet. Verrati i Beckham juguen 45, Lavezzi 25 i Pastore 15

BarcelonaEl París Saint-Germain continuarà liderant amb comoditat la Ligue 1 francesa, amb set punts d'avantatge sobre l'Olympique de Marsella, després de derrotar 0-2 el Rennes a l'estadi de la Route de Lorient, gràcies a un gran gol de Menez després d'una brillant acció individual des del mig del camp i un últim d'Ibrahimovic al temps afegit, rematant de cap una assistència de Beckham.

L'equip de Carlo Ancelotti ha patit al primer temps, on l'equip local ha disposat de quatre clares ocasions per batre Sirigu, molt fi sota pals. Les estirades del porter italià han permès el PSG marxar al descans amb empat a zero. Tot i no millorar excessivament al segon temps, els parisencs han frenat l'ímpetu del Rennes i han tret profit de la seva superioritat ofensiva. Ménez, en una hàbil conducció des del mig del camp en què ha driblat a cinc defenses després d'una recuperació de pilota de Chantome, ha obert el marcador i Ibrahimovic, de cap i en posició de fora de joc, ha empès a gol una passada picada de Beckham.

Cargando
No hay anuncios

Amb la tornada de quarts de final de la Lliga de Campions contra el Barça a l'horitzó, Carlo Ancelotti ha proposat un onze plagat de suplents: Sirigu; Van der Wiel, Camara, Sakho, Maxwell; Ménez, Verrati, Matuidi, Chantome; Gameiro, Ibrahimovic.

Dels titulars al Parc dels Prínceps, només Sirigu, Ibrahimovic, Matuidi i Maxwell han disputat els 90 minuts. Thiago Silva, Lucas Moura, Alex i Jallet s'han quedat a la banqueta i no han participat ni un sol minut. Beckham ha entrat al camp al segon temps, substituint Verrati; Lavezzi ha sortit al minut 65 per Gameiro i Pastore al 75, en el lloc de Ménez.