Barça

Pilarín Bayés i el pa amb tomàquet, reclams de la nova samarreta del Barça

El disseny de l'equipació que faran servir els equips de futbol commemora els 125 anys del club

ARA
1 min
Alexia, Gavi, Aitana i Balde amb la nova primera equipació per la temporada 2024/25

BarcelonaEl Barça ha desvelat oficialment aquest dijous al matí la primera samarreta de la temporada 2024-2025, que serà la de la celebració del 125è aniversari del club. De fet, el disseny està inspirat en la primera samarreta del Barça, amb el frontal dividit en una part blava i l'altra grana.

La presentació, sota el lema "Volem la pilota", s'ha fet oficial amb un vídeo publicitari en què es repassen alguns dels moments destacats de la història del Barça i en què apareixen Ronaldinho, Stoitxkov, Pau Gasol, Iniesta i Puyol, a més de jugadors i jugadores actuals. La samarreta ja està a la venda. Però mentre els futbolistes en portaran una amb només l'isotip de Spotify, de moment a la venda hi haurà una versió que inclourà el nom de l'empresa, la qual cosa suposa una anomalia respecte a anys anteriors.

El Barça preveu que la versió de la samarreta que portaran els i les futbolistes es pugui comprar a partir de la tardor. "És un tema aliè al club, Spotify va decidir suprimir la paraula de l'empresa i mantenir el logo quan Nike ja havia fabricat les samarretes. I les noves estan en procés de fabricació", explica a l'ARA una font oficial del club sobre els motius d'aquest endarreriment.

En el vídeo promocional que ha difós l'entitat, hi ha referències a la cultura catalana com el pa amb tomàquet, la gralla i els castellers, així com la participació de la il·lustradora Pilarín Bayés, que assegura: "Hi ha una cosa que m'agrada del Barça, que és que ha de jugar maco".

stats