Barça
Esports Barça 04/02/2022

La petita decepció de Dani Alves

Xavi l'ha deixat fora de la llista de l'Europa League i el brasiler diu: "Entenc el meu rol"

Jordi Cardero
2 min
Dani Alves, superat per Ferland Mendy a les semifinals de la Supercopa d'Espanya

BarcelonaJoan Laporta va prometre fitxatges de cara al mercat d’hivern i el Barça ha incorporat Dani Alves, Ferran Torres, Pierre-Emerick Aubameyang i Adama Traoré. Xavi, no obstant això, només en podia inscriure tres per a l’Europa League i ha decidit deixar fora el brasiler. En declaracions a Movistar, Alves ha dit que li hauria agradat estar a la llista però que “quan un està disposat a ajudar, encara que sigui quedant-se fora, benvingut sigui”.

“Són altres fases de la vida que un ha d’acceptar. A l’hora de prendre la decisió, el jugador no estarà content, però entenc el meu rol i la meva situació”, ha explicat Alves. Des que el lateral ha tornat al Barça, ha sigut titular en quatre dels cinc partits oficials. A més a més, el bon moment li ha valgut per ser convocat amb el Brasil després de guanyar l’or olímpic l’estiu passat. Va disputar 60 minuts davant l’Equador i el partit sencer contra el Paraguai. Sense Alves, Xavi podrà escollir entre Sergiño Dest, Óscar Mingueza i Ronald Araujo, que enguany ja ha disputat minuts com a lateral. El brasiler, que és el futbolista que més títols ha aixecat en tota la història, amb 46, no podrà afegir a la seva col·lecció una hipotètica Europa League.

Tagliafico, decebut per no fitxar pel Barça

Una de les opcions per afegir competència a Jordi Alba era Nicolás Tagliafico, de l'Ajax. El lateral argentí ha explicat en declaracions al diari As que està decebut per no haver pogut gaudir de “l’oportunitat única i somiada” de jugar al Barça. Tagliafico ha vist com aquesta temporada l’experimentat Dailey Blind li ha guanyat la lluita per la titularitat, però tot i això l’Ajax no l’ha deixat marxar. “Entenc que la situació no era fàcil, però ara acaba perjudicant les dues parts; a mi per no poder aconseguir el que vull i al club perquè em reté”, ha comentat Tagliafico.

stats