Barça

El nou Palau Blaugrana, aturat

El departament del Barça que es dedicava a aquest projecte ha quedat dissolt

ARA
1 min
El nou Palau Blaugrana / FCB

BarcelonaSegons han avançat els periodistes Adrià Soldevila i Sergi Escudero al programa Onze (Esport3), el projecte del nou Palau Blaugrana està aturat. El problema és que el pla actual envaeix els terrenys del Bowling Pedralbes. Fins que no hi hagi un acord entre les parts, no s'hi podrà fer res. A més, l'espai edificable no permet construir un pavelló per a 15.000 espectadors. El departament del club que es dedicava a aquest projecte ha quedat dissolt.

"Tal com està plantejat el projecte, és impossible de construir", ha sentenciat Soldevila. "Si es tinguessin tots els diners necessaris, la construcció trigaria tres anys. Hi ha possibles solucions, com canviar l'orientació del pavelló o situar-lo per sota del nivell del carrer", ha afegit Escudero.

Imatge interior del Barça Cafe

El Barça Cafe, en marxa

El que sí que ja està en marxa és el Barça Cafe, una nova proposta d’oci i restauració situada al Bulevard de taquilles de l’accés 9, a tocar de l’entrada al Museu del Barça, que s'inaugurarà aquest dissabte. Es tracta d’un sportsbar gestionat per Singularis, la divisió de càtering d’autor del grup Serunion, i compta amb més de 500 m2. Entre la barra, les taules, el lounge i la terrassa, podrà acollir uns 170 clients.

Les obres d’aquest establiment es van iniciar el febrer del 2020 però es van haver d’aturar dos mesos després, a l’abril, per l’esclat de la pandèmia. No va ser fins a l’octubre que els treballs d’adequació es van poder reprendre fins a la inauguració del local, aquest mes de maig. 

stats