L'equip de Xavi visita el Villamarín per mantenir-se viu en la lluita pel títol de Lliga

Ferran Torres 90' 48' 21' Joao Félix 89'
21 Jan 2024

La Lliga en directe: Girona-Sevilla

Bona nit!

Nosaltres ho deixem aquí. El futbol segueix a l'ARA. Si voleu saber què fa el Girona, que juga a casa contra el Sevilla, podeu seguir el partit al minut a minut. Bona setmana a tothom!

Isco: "Hem perdonat, i al final..."

Les reflexions d'Isco, migcampista del Betis designat MVP del partit:

"Hem fet el més difícil, empatar després d'un 0-2. Ells tenien el control però no creaven ocasions. L'equip ha tingut fe i amb el 2-2 hem tingut opcions d'avançar-nos. Hem perdonat i al final ha passat que el Barça, amb la qualitat que té al davant, ha marcat les diferències i s'ha endut la victòria"

21 Jan 2024

De l'escàndol del Bernabéu al del Villamarín: els apunts en calent del Betis-Barça

Xavi Hernández Navarro

Ferran: "Encara no soc conscient del 'hat trick'..."

Això ha dit Ferran Torres, autor avui d'un 'hat trick'

"El partit d'avui és el fruit del treball, de la constància, de creure en un mateix... al final s'ha traslladat al camp"

"Això és el Barça, un dels clubs més grans del món. L'exigència és màxima, has d'estar preparat per tot. Hi ha moltes crítiques i cal estar preparat per això"

"Patir? És el Betis, a casa. Sabíem que tindrien les seves ocasions. Però l'equip ha fet un pas endavant, ha donat la cara i hem aconseguit els tres punts"

"El 'hat-trick'? Encara no en soc conscient. Ja porto un centenar de partits amb el Barça. No es pot demanar res més!"

Així queda la classificació, després de la victòria del Barça, de la victòria del Madrid (amb ajuda arbitral) i a l'espera del partit del Girona

21 Jan 2024

Un 'hat trick' de Ferran Torres permet al Barça no oblidar-se de la Lliga

Albert Nadal
21 Jan 2024
FINAL: Betis 2 - 4 Barça
Targeta groga

GROGA per a Vitor Roque, per una falta a camp contrari. A falta de gols, targetes. Qui no es conforma és perquè no vol

Aturada

I hauria pogut arribar el cinquè! Nova transició i nova passada màgica de Lamine. Però aquesta vegada, el tir de João Félix no ha acabat amb gol perquè l'ha refusat un defensa amb el cos

Queden cinc minuts de descompte. El Betis està mig grogui però no renuncia a l'atac, buscant un gol que els permeti ajustar el marcador i aspirar a sumar algun punt

Gol

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL del Barça!! GOL de Ferran Torres!! 2-4!! Que sí, que avui el Barça guanya aquest partit! I ho fa amb un 'hat-trick' de Ferran Torres! Amb el Betis bolcat a l'atac, recuperació, transició i pilota a l'espai de Lamine Yamal per a Ferran. Encara Rui Silva i el supera picant la pilota!

S'afegeixen VUIT minuts al Villamarín. Això dels descomptes....

Gol

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL del Barça!! GOL de João Félix!! 2-3!! Quin golàs del Barça, en un moment en què el partit havia embogit. Recuperació, pilota entre línies, João veu un espai i fa una rematada extraordinària amb l'exterior del peu

El partit embogeix. No hi ha mig del camp i els dos equips ataquen sense treva. Fa la sensació que hi haurà un altre gol. De qui? Aquest és el gran dubte

El Barça està interpretant bé els últims minuts, tot i que també li està passant factura l'aspecte físic. A veure si té alguna ocasió de gol en el darrer tram de partit

Pifia

Quina llàstima! Aquesta jugada podia ser bona però Ferran, que rebia una passada llarga de João Félix, ha trepitjat la pilota i ha caigut de cul a terra!

Canvi

CANVI al Barça: João Félix entra en el lloc de Pau Cubarsí

Lesió

Pau Cubarsí no pot més. Ha fet 79 minuts a un grandíssim nivell, però l'exigència física d'un partit de Primera li passa factura. Només té 16 anys! Demana el canvi

Xut fora

De camp a camp! Atac del Barça que no pot completar ningú, i transició perillosa d'un Betis que prova fortuna amb un tir de Luiz Henrique. La pilota ha anat fora