2
Robert Lewandowski 90' 82' 50' Fermín 22'
Pepelu 39' Hugo Duro 27'

Bona nit!

Nosaltres ho deixem aquí. El Barça ha guanyat i s'ha rescabalat d'una setmana força dolenta a nivell de resultats. Dissabte, a Montilivi, es juga el segon lloc. Bona nit a tothom!

29 Apr 2024

El dia que Pedri es va disfressar de Mascherano: els apunts en calent del Barça-València

Xavi Hernández Navarro

Lewandowski: "Havíem de jugar amb paciència, però sense entretenir-nos"

Les paraules de Lewandowski:

"A la primera part no hem tingut espais, però el més important era que encara que encaixem gols en podem marcar més. L'aposta és ofensiva, i si juguem així tot és més fàcil"

"A la segona part havíem de jugar més ràpid, amb paciència però sense entretenir-nos"

"Setze gols... si tot l'equip juga bé, i juga en conjunt, per mi és més fàcil tot plegat"

A la Champions!

Amb aquest marcador, el Barça es garanteix una plaça per a la propera edició de la Champions. Dissabte, a Montilivi, es jugarà el segon lloc contra el Girona

29 Apr 2024

El Barça es refà a temps per no ficar Xavi en un embolic

Albert Nadal
29 Apr 2024
FINAL: Barça 4 - 2 València
Gol

GOOOOOOOOOOOOOOL del Barça!! GOL de Lewandowski!! 4-2!! El polonès segella la victòria del Barça amb un 'hat-trick' magnífic! Una falta a la frontal que entra per l'escaire. Golàs!

S'afegeixen CINC minuts a Montjuïc

Bona interpretació del Barça, que es dedica a guardar la pilota i a fer córrer el València. Això hauria d'acabar així (com a mínim)

El Barça no només guanya, també domina i busca el quart. Ho prova Ferran, que xuta i un defensa desvia

Gol

GOOOOOOOOOOOOL del Barça!! GOL de Lewandowski!! 3-2!! Ara sí, barraca! I novament, de córner! Pilota al primer pal que Jaume no refusa bé, l'esfèrica va a la zona del polonès que no perdona!

Canvi

Últim CANVI al Barça: Ferran Torres entra en el lloc de Cancelo

Xut fora

Una altra ocasió, ara de Kounde, que remata per sobre el travesser des de la frontal!

Canvi

CANVIS al València: Canós i Cenk entren en el lloc de Diego López i Peter Federico

Aturada

I ara qui ho prova és João Félix. Això és un tac-i-gol!

Xut fora

No m'ho crec! Una altra ocasió claríssima del Barça que no entra pels pèls. Un defensa ha refusat gairebé sense voler la rematada de Gündogan!

Aturada

Resposta del Barça! Pilota a la frontal per a Lewandowski, que la baixa, es regira i xuta. Altre cop, creuat. Jaume l'atura!

Aturada

L'ha tinguda el València! Amb el Barça a l'atac, pilota a l'espai per a Diego López, que encarava Ter Stegen. Però quan ja anava a xutar, Pedri apareix com un llampec i posa el peu, desviant el perill