Getafe CF
0
Robert Lewandowski 18'

Bona nit!

Nosaltres ho deixem aquí. Ens tornem a trobar per seguir minut a minut l'Osasuna-Barça (21 hores) corresponent a la vuitena jornada. Això no s'atura! Gràcies per acompanyar-nos, bona nit!

Kounde: "Hem generat ocasions, però no han volgut entrar"

"No, no hem patit. Potser una mica al final, perquè només anàvem 1-0 i el rival s'ho ha cregut una mica i ho ha intentat. Nosaltres hem tingut ocasions per tancar el partit abans, però no han entrat. Hem generat ocasions, així que hem d'estar tranquils. Potser ens ha costat una mica més que l'habitual, però sumem tres punts davant el Getafe, que sempre és un rival dur", ha valorat Jules Kounde després del partit. Sobre Hansi Flick, el defensor francès ha dit que "gaudeixen als entrenaments" i que entenen el que l'entrenador alemany els demana. A la Lliga, set triomfs en set partits

S'acaba la jornada d'avui, amb el triomf del Barça i l'empat del Girona amb el Rayo Vallecano. Llegeix aquí la crònica del partit de l'equip de Míchel, que no aconsgueix aixecar el vol

Els apunts en calent

El porter que fuma no ho tindrà gens fàcil: els apunts en calent del Barça-Getafe

Sergi Escudero
La crònica del partit

El Barça de Flick s'especialitza en superar entrebancs (1-0)

Toni Padilla
Final del partit

FINAL, FINAL, FINAL! Guanya el Barça!

Mare meva! Falla el Barça en la sortida, recupera el Getafe, Iglesias arriba a la línia de fons i serveix una centrada boníssima que Borja Mayoral no encerta a rematar! L'errada del davanter, que ha fet llufa, permetrà al Barça sumar el setè triomf en set partits!

Cinc minuts d'afegit. S'anima el Getafe aquests darrers minuts, amb pilotades llargues buscant l'esquena de la defensa del Barça, ara am canvis, des de l'entrada de Gerard Martín i Héctor Fort per uns fosos Cubarsí i Balde

Providencial Cubarsí! Surt a la contra el Getafe, en la primera acció ofensiva dels madrilenys en tot el partit i el central talla una centrada perillosíssima de Borja Mayoral al primer pal!

Hansi Flick no ho veu clar

Hansi Flick donant instruccions. Final tens de partit a Montjuïc, perquè el Barça no pateix gaire, però tampoc acaba de tancar el partit

Quina llàstima! Possessió llarga del Barça, que acaba amb una bona centrada de Kounde al segon pal i Raphinha, que s'havia desmarcat amb encert, remata malament amb el cap i envia la pilota directament fora

Targeta groga

S'EMPRENYA MONTJUÏC! I amb tota la raó. Enèsima falta del Getafe i qui veu la groga és RAPHINHA! El capità del Barça s'ha queixat de la duresa dels madrilenys i acaba amonestat. "Fora, fora", crida Montjuïc!

Canvi

Busca més profunditat als darrers metres Flick: Pedri entra al lloc de Lewandowksi. Raphinha tornarà a la banda esquerra i Ferran Torres passarà a fer de davanter centre

Ho intenta, però no aconsegueix el Barça tancar el partit contra un Getafe que resisteix a base de faltes constants i una duresa barroera

El penal que reclamava Lewandowksi

Això no us sembla penal? L'acció que ha reclamat Lewandowski i que ni el col·legiat ni el VAR (això ja és més gros...) no han volgut veure...

No pateix el Barça, però tampoc aconsegueix tancar el partit davant un Getafe abonat a les faltes. Per fi, els madrilenys veuen la primera targeta groga de tot el partit. Groga per Arambarri, per una dura trepitjada sobre Marc Casadó. Gent dempeus per aplaudir la groga, ja tocava!

RECLAMAVA PENAL LEWANDOWSKI! El porter del Getafe, amb el peu ben amunt, impacta sobre el pit del davanter polonès i li clava els tacs. És normal que el col·legiat no ho pugui veure però des del VAR no li diuen res... OH VAJA, QUE AIXÒ ÉS EL BARÇA I NO EL REIAL MADRID...

Canvi

Mouen la banqueta els dos equips. Pablo Torre, que rep els aplaudiments de Montjuïc, és substituït per Ferran Torres. Triple canvi al Getafe: marxen Yellu, Álex Sola i Aleñá i entren Arrambari, Borja Mayoral i Keita

Aturada

Vola ara David Soria per fer una gran aturada a mà canviada! Xut marca registrada de Lamine Yamal, des del vèrtex dret de l'àrea i rosca amb la cama esquerra que es va obrint cap al segon pal. La rebutja a córner, providencial, el porter del Getafe! Busca el segon el Barça!

Balde, a alt nivell

Bon partit d'Alejandro Balde. El lateral esquerre, que va destacar a la temporada 2022-23 quan el Barça de Xavi Hernámdez va guanyar la Lliga, està recuperant el seu nivell amb Hansi Flick. És dels blaugranes més destacats contra el Getafe