2
João Cancelo 89' Robert Lewandowski 86' 80'
Douvikas 77' Strand Larsen 19'

Bona nit!

Nosaltres ho deixem aquí. Quin final de partit... Bona nit a tothom i, per als barcelonins, bona Mercè. Per a tothom en general, bon cap de setmana

Qui els ho havia de dir, als gironins, que serien colíders provisionals amb el Barça...

Cancelo: "Estava perdut en el partit, fent errors impropis en mi"

"Personalment estava fent un partit molt dolent. Estava tenint molts errors tècnics. Però cal jugar fins al final i al final hem aconseguit els tres punts. No hem jugat bé, però l'important és que hem sumat els tres punts."

"No ho estàvem fent bé. El Celta estava molt tancat al darrera i ens dificultava molt el partit. Hem tingut paciència."

"No només Xavi, també nosaltres. Jo estava perdut en el partit. Molts errors, que no són normals en el meu joc. He de millorar. Hem de millorar tots. És millor haver jugat malament i guanyar, que no pas al revés."

23 Sep 2023
Els apunts en calent

Cancelo destrossa una de les màximes més tradicionals del futbol: els apunts en calent del Barça-Celta

Albert Nadal

Líders!

El Barça, amb aquest marcador, se situa líder provisional de Primera, empatat a punts amb el Girona. I a l'espera del partit de demà del Madrid

23 Sep 2023
La crònica del partit!

Una remuntada esbojarrada per fer somiar el barcelonisme (3-2)

Toni Padilla
23 Sep 2023
FINAL! Barça 3 - 2 Celta

Seria interessant que el Barça tingués la pilota, en els últims minuts. Ara el Celta demanava penal d'Araujo, que no ho era. Però vaja... no volem patir més

Dos minutets i això s'haurà acabat. El Barça ho té al sac. Falta lligar-lo ben lligat

Ara és el Barça, concretament els aplegapilotes, qui no tenen cap pressa per servir pilotes a la gespa. Quin final de partit. Per fer-se'n creus

Xut fora

Mare meva, que ha estat a punt de marcar Mingueza! Pèrdua d'Araujo en la sortida de la pilota i xut final de Mingueza que surt desviat. Gràcies, nano. Totes així

El Barça, després d'uns minuts de màxima bogeria, intenta posar pausa i calmar el partit. Queden cinc minuts de descmpte

S'afegeixen SET minuts a Montjuïc. Ara el Celta té pressa. Quines coses, tu...

Gol

GOOOOOOOOOOOOOOOL del Barça!! GOL de Cancelo!! 3-2!! Els miracles, a Montjuïc, a la muntanya màgica, són possibles! El Barça remunta contra el Celta amb una centrada de Gavi i una rematada de Cancelo, venint del darrera! Quin final de partit, per Déu!

El Barça no es conforma amb l'empat! Va a totes, a guanyar el partit. I el Celta té molts dubtes

Gol

GOOOOOOOOOL del Barça!! GOL de Lewandowski!! 2-2!! El Barça empata un partit que semblava mort! Pilota a l'espai per a Cancelo, que veu que el polonès està al punt de penal. Centrada magnífica i rematada impecable per superar Ivan Villar

El gol ha encès els ànims de Montjuïc, on fa cinc minuts ningú donava un duro per la remuntada! El Barça té 10 minuts per empatar... o alguna cosa més

Gol

GOOOOOOOOOOL del Barça!! GOL de Lewandowski!! 1-2!! Encara hi ha temps per a l'esperança! Ara sí, arriba el gol, rebent una passada picada de João Félix que remata, de vaselina, superant el porter!

Gol

GOL del Celta! GOL de Douvikas! 0-2 Contraatac de manual, passada de Iago Aspas per a un Douvikas que, malgrat xutar malament, aconsegueix superar Ter Stegen amb un tir creuat

El Barça es bolca a l'atac. Lewandowski ha pogut rematar al punt de penal, però molt forçat. A falta de joc col·lectiu, l'equip vol guanyar a l'heroica