"La Tàctica Tribunero és infal·lible": 'La molinada' del Nàpols-Barça

La crònica

Uns quants anys després, el Barça torna a enamorar a Europa (2-4)

Toni Padilla
24 Feb 2022
FINAL: Nàpols 2 - 4 Barça. El Barça, classificat per als vuitens de final de l'Europa League

Que ningú es posi nerviós, que només queden tres minuts per acabar. El Barça ho té tot sota control

Gol

GOL del Nàpols! GOL de Politano! 2-4! Pèrdua del Barça en la sortida de la pilota, a l'àrea, i Politano que ho aprofita per retallar distàncies

El Barça té l'eliminatòria al sac. El Nàpols ha intentat retallar distàncies però la defensa blaugrana ha estat molt solvent

Canvi

Més CANVIS. Al Barça, Riqui Puig entra per Ferran Torres. I al Nàpols, Petagna entra en el lloc d'Insigne

Canvi

CANVIS: Al Barça, Luuk de Jong i Dembélé entren per Pedri i Auba. I al Nàpols, Martens i Ounas entren per Osimhen i Fabian

El Barça fa un petit pas enrere, després de 70 minuts amb una pressió molt intensa. El Nàpols ataca i té ocasions, però de moment li falta molta punteria

Gol anul·lat

Gol anul·lat al Nàpols per fora de joc d'Insigne. Molt clar. D'un parell de metres

Aturada

Auba perdona el cinquè! Pilota a l'espai, un contra un... però fa un control un xic llarg i arriba forçat al xut. El porter pot atrapar la pilota!

Canvi

CANVI al Barça. Gavi entra en el lloc de Sergio Busquets

Gol

GOOOOOL del Barça!! GOL d'Auba!! 1-4!! Arriba el quart en una excel·lent jugada col·lectiva del Barça. Adama comença l'acció per la dreta, centra, Frenkie la deixa passar i Auba la clava a l'escaire!

Targeta groga

GROGA per a Zielinski, per tallar una transició d'Auba. L'ha caçat ben caçat!

L'ha tinguda el Barça! Centrada-xut d'Adama que treu el porter, i el refús va als peus de Frenkie que xuta a trencar però la treu un defensa sobre la línia. Era una ocasió claríssima!

Xut fora

Ocasió del Barça! Nova transició després d'un córner a favor del Nàpols. Adama arriba a la línia de fons i centra. La pilota la refusa un defensa i Pedri, des de la frontal, l'engalta. Però el xut va fora

Canvi

Comença la segona part amb un CANVI al Nàpols. Politano entra per Demme

24 Feb 2022
DESCANS: Nàpols 1 - 3 Barça
Gol

GOOOOOOL del Barça!! GOL de Piqué!! 1-3!! El Barça torba el tercer després d'un córner a favor. Una segona jugada que inicia Ferran, que segueix Alba en profunditat i que remata Piqué al punt de penal

El Barça està interpretant bé el partit, sobretot en la pressió. El Nàpols pot sortir amb velocitat poques vegades, i sempre ben cobert per la defensa blaugrana