L'Europa League en directe: Barça - Nàpols

Segueix en directe el partit de l'Europa League entre Barcelona i Nàpols

Ferran Torres 59'
Zielinski 29'
17 Feb 2022
La crònica

El Barça tampoc troba la felicitat al purgatori de l'Europa League i es complica la vida contra el Nàpols (1-1)

Toni Padilla
17 Feb 2022
FINAL! Barça 1 - 1 Nàpols
Xut fora

Una altra ocasió fallada per Ferran Torres! Avui no té el dia! Ha rebut una magnífica passada de Luuk de Jong, però la rematada, un cop més, ha sortit desviada

Xut fora

Ocasió del Barça, de Luuk de Jong! Ho ha provat DE XILENA! Ha engaltat la pilota, però el tir no ha trobat porteria

Xut fora

Ferran desaprofita una ocasió claríssima per marcar! Havia quedat sol, al segon pal... però el xut, buscant l'escaire, ha sortit fora!

Canvi

CANVI al Barça. Luuk de Jong entra en el lloc d'Aubameyang

Últims 10 minuts del partit. El Nàpols exagera la defensa i deixa Mertens com a referència en punta. I el Barça que fa un nou pas endavant per buscar el gol de la victòria

Últim quart d'hora. El Nàpols ha baixat molt, físicament, i el Barça porta la iniciativa. Els italians ho fien tot a la defensa i a poder caçar algun contraatac

Dembélé, rebut al Camp Nou amb una xiulada sonora. I debat a la graderia, entre els que el xiulen cada vegada que toca una pilota i els que l'aplaudeixen, per compensar

Canvi

CANVIS al Barça. Gavi, Dembélé i Busquets entren en el lloc de Nico, Adama i Frenkie de Jong

Xut fora

El Barça s'anima i vol aprofitar l'embranzida del gol. Ara, atac en solitari d'Auba que acaba amb un xut desviat. Buscava l'escaire i ha marxat per poc

Gol

GOOOOOL del Barça!! GOL de Ferran!! No falla el penal, enganya el porter i marca l'empat per al Barça

Penal

PENAL A FAVOR DEL BARÇA! Penal que xiula el VAR per unes mans, totalment involuntàries, però quan el defensa tenia el braç estirat...

Nova ocasió, ara d'Auba, que refusa un defensa. El Barça ha fet un pas endavant! Ens falta el golet...

Aturada

Resposta del Barça, amb un xut de Nico ajustat al pal. El porter bloca amb una bona estirada

Xut fora

El Nàpols ataca primer, amb una cavalcada d'Osimhen, que marxa d'Eric i Piqué. Però, per sort, es queda sense angle i el xut no va entre els tres pals

COMENÇA la segona part al Camp Nou. Sense canvis

Xut fora

Ocasió de Ferran Torres, una més. Remata des del punt de penal però la pilota surt novament desviada