Barça
Esports Barça 22/06/2021

L’acord entre el Barça i Messi, molt a prop de tancar-se

El club confirma que les negociacions "van bé" però que "encara no s’han acabat"

1 min
Joan Laporta felicitant Leo Messi després de guanyar la Copa del Rei.

BarcelonaCada vegada es respira més optimisme al Barça sobre la renovació de Leo Messi. L’astre argentí, que està concentrat amb l’Argentina disputant la Copa Amèrica, veu amb bons ulls la proposta que li ha fet la directiva de Joan Laporta i està decidit a acceptar-la. Tant és així que s’estan polint els últims serrells abans de fer l’anunci definitiu. El davanter, que acaba contracte aquest 30 de juny, signarà per dues temporades més.

Fonts del club han confirmat a l’ARA que les negociacions "van bé", però matisen que "encara no s’han acabat". Per això no posen data a l’anunci oficial, però compten que el podran fer en els pròxims dies. Així, Laporta haurà pogut complir amb una de les seves principals promeses electorals, la de convèncer Messi perquè segueixi jugant al Camp Nou. La previsió és que s’hi estigui dos anys i que després d’acomiadar-se amb tots els honors, posi punt final a la seva carrera als Estats Units abans de tornar al Barça per tenir un càrrec als despatxos.

Segons informava el periodista Miguel Rico, el Barça havia proposat al davanter un contracte d’1+1, amb el segon any renovant-se automàticament, per tal de no excedir el límit salarial de la Lliga. Ara bé, finalment el club ha trobat la manera d’encaixar el salari dins dels límits i Messi firmarà directament per dos anys.

stats