Lliga F

Un gol il·legal provoca la venjança del Barça amb Alexia fent història (1-8)

L'equip blaugrana perdia 1-0 al camp del Madrid CCF però ha marcat vuit gols a la segona part

El Barça segueix amb pas ferm
Act. fa 16 min

BarcelonaEl Barça segueix amb pas ferm en la Lliga F, després d'imposar-se aquest dissabte per 1-8 a un Madrid CFF que va arribar al descans guanyant. L'equip madridista va arribar a posar-se per davant a la primera part gràcies a un gol de la sèrbia Allegra Poljak que no hauria d'haver pujat al marcador, ja que la pilota havia sortit fora. El que van fer, però, va ser ferir a les campiones, que van demostrar el seu talent a la segona part amb una pluja de gols.

A la segona part, l'equip entrenat per Pere Romeu ha fet tres gols en només 15 minuts, i ha deixat clar qui mana a la Lliga. Al minut 49 la davantera anglesa Keira Walsh ha empatat; deu minuts més tard, la davantera polonesa Ewa Pajor ha fet el segon després de firmar la sisena diana del curs al culminar, amb una rematada potent i precisa, una passada magnífica filtrada de Walsh. Dos gols que han acabat amb tota esperança de puntuar del conjunt madrileny que al minut 61 ha vist com Vicky López, precisament exjugadora del Madrid CFF, ha fet l'1-3 amb un xut potent des de la frontal de l'àrea. Però el Barça en volia més i Alexia Putellas ha fet el quart al minut 72. Amb aquest gol, Alexia ha arribat als 194 gols amb el Barça, i ha igualat la marca de Laszi Kubala, si se sumen els equips masculí i femení. Així, Putellas ja és la quarta màxima golejadora del club.

Després, el Madrid ja s'ha enfonsat del tot i han arribat els gols de Keira Walsh del minut 79, de la noruega Ingrid Engen (minut 80), d'Ona Batlle (minut 88) i de Jana Fernández, que ha fet al minut 92 el definitiu 1-8. Un marcador contundent que permet al Barça, que ja es va imposar la jornada passada per 10-1 al Granada, recuperar el liderat de la Lliga F gràcies a la diferència de gols en relació amb el Reial Madrid, que és segon, l'Atlètic de Madrid, tercer, que com les blaugranes compten els seus partits per victòries. Una jornada rodona també pel retorn al camp d'Irene Paredes després de la lesió que va patir al mes d'agost.