La Festa del Gamper en directe: Barça - Mònaco

Ja queda menys perquè Flick se n'adoni: els apunts en calent del Gamper

Xavi Hernández Navarro

S'afegeixen SET minuts al partit

Gol

GOL del Mònaco! GOL de Mawissa! 0-3! Això és un desgavell. La defensa està a can pistraus i Mawissa, aprofitant un rebuig i tenint molts metres per rematar, supera Iñaki Peña amb una rematada creuada

El Barça s'ha desinflat després d'uns minuts esperançadors amb l'entrada de Lamine Yamal. I fa la sensació que això acabarà així...

Canvi

CANVI al Barça: Iñaki Peña entra en el lloc de Ter Stegen. I també mou la banqueta el Mònaco

Xut fora

Una altra ocasió, amb una centrada de Raphinha i una rematada de Ferran Torres que surt desviada

Xut fora

La millor ocasió de la segona part! El Barça ha canviat de ritme i Pau Víctor, amb una pilota picada després d'una passada de Lamine Yamal, ha estat a punt de marcar. Però la pilota surt fora pels pèls

Canvi

CANVIS al Barça: Ferran Torres, Lamine Yamal, Hector Fort i Gerard Martín entren en el lloc de Balde, Gündogan, Lewandowski i Kounde

Doncs finalment Gündogan es retira, per precaució. Sent un Gamper, és la millor decisió. És un dels jugadors substituïts. Ara els repassem:

Lesió

Bufa! Problemes per a Gündogan, que ha topat amb un jugador del Mònaco, en una caiguda, i s'ha fet un trau al cap. Té sang i no se sap si podrà continuar

Flick prepara un reguitzell de canvis. Perquè l'equip s'ensorra i la gent s'està posant força nerviosa

Gol

GOL del Mònaco! GOL d'Embolo! 0-2! Passada filtrada per al davanter suís, que està en fora de joc però no ho veu l'assistent... i com que aquí no hi ha VAR, doncs el gol puja al marcador. Ha superat bé Ter Stegen amb una pilota picada

L'ovació de la jornada, de moment, per a Lamine Yamal, que ha estat rebut com un heroi quan ha sortit a escalfar-se. Això, segurament, ho haurà d'aixecar ell

Canvi

El Barça ha fet dos CANVIS al descans. Gündogan i Sergi Domónguez entren per Pablo Torre i Christensen

Gol

GOL del Mònaco! GOL de Camara! 0-1! Error defensiu del Barça, amb una passada d'Íñigo per a Bernal, que està d'esquena. Camara recupera i no perdona, amb un tir creuat... Comencem bé

Segona part en joc. Avui hi ha 41.416 espectadors al Gamper. Força bona entrada!

Els equips catalans hauran de demanar permís per lluir la senyera al braçal de capità