En directe
En directe
02/08/2013

La Festa del Gamper, minut a minut

El Camp Nou s'està buidant. Fins aquí el seguiment d'aquest Trofeu Joan Gamper, que s'ha endut el Barça després de destrossar el Santos, amb gols de Messi (8'), Léo en pròpia porteria (11'), Alexis (17', Pedro (24'), Cesc (54'), Cesc (68'), Adriano (74') i Dongou (83'). Gràcies pel seguiment i fins a la pròxima.

Els jugadors del Barça reben el Trofeu Joan Gamper, després de guanyar 8-0 el Santos. Leo Messi ha sigut escollit millor jugador del partit.

FINAL! S'acaba el partit, amb golejada contundent de Barça al Santos (8-0).

GOOOOOL del Barça. El jove Dongou aprofita una assistència de Cesc per fer el vuitè. Minut 82, Barça 8-0 Santos

GOOOOOL del Barça. Adriano afusella Vladimir amb un xut amb rosca des de la creueta esquerra de l'àrea. Minut 74, Barça 7-0 Barça

GOOOOOL del Barça. Neymar, des de l'esquerra, assisteix Cesc perquè marqui des del punt de penal. Minut 68, Barça 6-0 Santos

Tata Martino substitueix Messi, que haurà jugat 16 minuts amb Neymar. Entra Dongou. Minut 61, Barça 5-0 Santos

GOOOOL del Barça. Marca Cesc amb un xut col·locat des de dins l'àrea, després d'una jugada d'Alexis. Minut 54, Barça 5-0 Santos

Els canvis del Santos a la segona meitat: Vladimir per Aranha; Mena per Léo; Cicinho per Gallardo; Gustavo Henrique per Durval; Cittadini per Leandrinho i Giva per Neilton.

Arrenca la segona meitat, amb Neymar i Messi, junts sobre la gespa. Barça 4-0 Santos

Salta un espontani a la gespa, en direcció a Neymar. Els agents de seguretat aconsegueixen reduir-lo abans d'arribar al blaugrana.

El Barça canvia totes les seves peces de cara a la segona meitat, menys a Messi: Pinto entra per Valdés; Montoya per Alves; Cesc per Iniesta; Neymar substitueix Pedro; Bartra entra per Piqué, Song es canvia per Busquets, Adriano entra per Alba i Sergi Roberto entra per Xavi.

DESCANS: Barça 4-0 Santos (Messi 8', Léo pp. 11', Alexis 21' i Pedro 29').

Surten tots els suplents del Barça a escalfar. Minut 38, Barça 4-0 Santos

Messi, Xavi i Iniesta s'agraden. Busquen jugades impossibles. I els surten... Minut 36, Barça 4-0 Santos

El Santos fa el primer canvi del partit. William José (9) substitueix Thiago Ribeiro (22). Minut 34, Barça 4-0 Santos

GOOOOL del Barça! Pedro remata a l'àrea petita una centrada rasa de Jordi Alba, a qui havia assistit Iniesta. Minut 29, Barça 4-0 Santos

GOOOOOOOL del Barça. El tercer! Marca Alexis, després d'un contraatac conduït per Messi. Minut 21, Barça 3-0 Santos

Molta superioritat del Barça, que domina la possessió a plaer davant un Santos que només pot defensar-se. Minut 19, Barça 2-0 Santos

GOOOOL del Barça. El lateral Léo desvia una centrada d'Alves i marca un autogol. Minut 12, Barça 2-0 Santos