Esports Barça 22/12/2021

El discurs inconformista de Xavi que ajuda a créixer el Barça

L'equip recupera l'esperit competitiu a un dels estadis més complicats de la Lliga i el tècnic demana seguir millorant en l'entesa del joc

2 min
Tres jugadors del filial en l'onze titular del Barça al Sánchez Pizjuán

BarcelonaEl Barça va fer un pas endavant al Pizjuán, competint contra un dels millors equips de la Lliga i en un dels estadis més complicats. I ho va fer amb tres jugadors del planter en l’onze titular i amb diverses baixes. Els blaugranes s’haurien pogut emportar els tres punts, perquè van saber neutralitzar el gol d’un pragmàtic Sevilla abans del descans i van jugar gairebé mitja hora amb un jugador més, però el Barça encara és un equip tendre en la rematada i en la gestió dels partits. “La nostra imatge ha sigut molt bona, però ens falta millorar en el joc. Quan hem jugat amb un home més, ens hem precipitat: necessitàvem més paciència i entendre millor el que requeria el partit. Crec que anem pel bon camí, però marxo amb un regust agredolç, perquè hauríem pogut guanyar i situar-nos en llocs Champions -va analitzar Xavi Hernández-. Em costarà dormir perquè em pesa la sensació de no haver guanyat”, va lamentar l’entrenador català.

Xavi, a qui es va veure una mica frustrat a la sala de premsa per no haver sumat els tres punts i tancar l’any amb un triomf, no va voler afirmar que el problema a Sevilla fos una qüestió de falta de pólvora, sinó més aviat d’entendre el joc. “Si hagués entrat la rematada de l’Ousmane, que ha picat al pal, analitzaríem el partit amb uns altres ulls. No és una qüestió relacionada amb el gol, sinó de comprensió del joc. Ho hem de millorar”, va dir el tècnic, que va voler destacar el partit de Dembélé. “Crec que hem sigut millors i, honestament, crec que hauríem merescut un resultat millor. El Barça ha sotmès el Sevilla i no a l’inrevés”, va sentenciar el tècnic sobre un Barça que avança pel bon camí, però que va mancat de talent per rematar els grans partits. Amb Ansu Fati i Memphis, això podria fer una altra cara.

stats