En directe
Champions, 1/4 anada
10/04/2024

La Champions en directe: PSG - Barça

L'equip de Xavi disputa l'anada dels quarts de final al Parc dels Prínceps contra l'equip de Luis Enrique, Mbappé i Dembélé

Bona nit!

Nosaltres ho deixem aquí. Bona nit i que descanseu. Quin resultat tan meravellós a París!

10 Apr 2024
Barça

Movistar fa fora Germán 'Mono' Burgos pel comentari racista a Lamine Yamal

Això és qualitat, i la resta són ximpleries

L'Atlètic de Madrid també comença guanyant

El conjunt matalasser s'ha imposat per 2-1 al Borussia Dortmund, amb els gols de De Paul i Lino al primer temps. Haller ha retallat distàncies a la represa

10 Apr 2024

El Barça de Xavi treu or de París

Albert Nadal
10 Apr 2024

L'equip de Xavi recorda a Europa que té un nom que el sap tothom: els apunts en calent del París-Barça

Sergi Escudero
10 Apr 2024
FINAL: PSG 2 - 3 Barça
Xut fora

Ocasió d'Mbappé, que xuta des de fora l'àrea però no troba porteria! Un minut i això s'haurà acabat

Polèmica arbitral

Una altra caiguda d'un jugador del PSG a l'àrea. Ara és Gonzalo Ramos. Abans, per aquestes coses ensenyaven targeta

El PSG crema els últims cartutxos. Arriscant, i tot! Queden tres minuts

S'afegeixen QUATRE minuts a París!

Targeta groga

Apa, quina clatellada s'ha endut Kounde! Una pantalla de Beraldo, colpejant-lo a la cara. Ha vist la GROGA!

GROGA per a Christensen, per tallar una transició amb falta. La mala notícia és que també es perd el partit de tornada, com Sergi Roberto

Xut fora

Ocasió del PSG! Atac ràpid, centrada-xut de Dembélé i acció que acaba fora de porteria perquè Mbappé (que mirava si la podia rematar amb la mà) no hi arriba!

Canvi

CANVIS: Al Barça, Fermín entra en el lloc d'un exhaust Gündogan. I al PSG, Gonzalo Ramos ho fa en el lloc de Faibán Ruiz

Atac llarg del PSG que acaba amb una lipotímia de Vitinha quan entrava a l'àrea a rematar una pilota picada. Segueix el joc

GROGA per a Cubarsí, per tallar una transició que podia ser perillosa

El Barça, a deu minuts per acabar el partit d'anada, està amb un resultat extraordinari que ben pocs s'esperaven. El PSG, això sí, crema totes les naus per tornar a igualar el duel

Gol

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL del Barça!! GOL de Christensen!! 2-3!! Córner a favor, Pilota a l'àrea petita, el porter no surt, Christensen entra tot sol i remata de cap al fons de la porteria!!

Canvi

CANVIS al Barça: Ferran Torres i Christensen entren en el lloc de Raphinha i De Jong