HANDBOL
Esports08/09/2014

El Barça supera el Sydney HC i es classifica per a les semifinals de la Super Globe (18-34)

Sigurdsson, Lazarov i Saubich, amb 5 gols, han sigut els màxims golejadors del conjunt de Pascual

Gonzalo Romero

BarcelonaEl Barça d'handbol ha superat el Sydney HC en la segona jornada de la Super Globe per un contundent 18-34. Amb aquesta segona victòria, el conjunt de Xavi Pascual s'ha classificat per disputar les semifinals de la Copa del Món de clubs.

Tot i aquest resultat final, el conjunt de Pascual ha patit de valent durant la primera meitat per doblegar el seu rival i sumar el segon triomf consecutiu a Qatar. En el primer temps, el conjunt australià ha jugat a un gran nivell i ha aconseguit que el Barça no trenqués el partit, que ha arribat al descans amb un ajustat 12-15.

Cargando
No hay anuncios

Parcial extraterrestre

En els segons 30 minuts, els blaugranes han fet valer la seva qualitat i el seu bon ritme de competició per esclafar el Sydney HC. De la mà d'un gran Sigurdsson, que ha tornat a ser el màxim golejador de l'equip juntament amb Lazarov i Saubich, el Barça ha fet un parcial 1-12 per tancar el partit i la victòria.

Cargando

Els homes de Pascual s'enfrontaran aquest dimarts (13.00 hores) a l'Espérance Sportive de Tunis en l'últim partit de la fase de grups de la Super Globe.