EUROLLIGA
Esports 05/12/2012

Erazem Lorbek pateix una parameniscitis al genoll i no vola a Belgrad per jugar contra el Partizan

Xavi Pascual ha explicat abans de volar a Belgrad que l'objectiu és deixar la primera posició del grup gairebé al sac

Ara
1 min
Erazem Lorbek bota la pilota davant l'oposició de Drew Gordon

BarcelonaEl pivot eslovè del Regal Barça, Erazem Lorbek, és baixa per al partit de dijous a Belgrad contra el Partizan, ja que pateix una parameniscitis del genoll dret. El Barça ha volat aquest dimecres cap a al capital sèrbia. Segons ha comunicat el club, ja seva evolució marcarà la disponibilitat per al partit del cap de setmana davant el FIACT Joventut (diumenge, a les 12.15 hores).

Abans de sortir el Barça Regal cap a Belgrad, el tècnic Xavi Pascual ha parlat de l'absència de Lorbek. "Des de principi de temporada arrossega problemes al genoll que no li permeten que tingui un bon rendiment. En les últimes setmanes han anat a més i hem decidit que pari i que faci tractament per millorar aquest problema per tornar a tenir-lo com abans millor a un nivell alt".

Pascual ha explicat que "afrontem la penúltima jornada de l'Eurolliga amb la intenció de treure una victòria que ens donaria moltes possibilitats d'aconseguir l'objectiu de ser primers i per fer-ho ho hem de fer en una de les pistes més complicades d'Europa". És per això que l'entrenador blaugrana ha assegurat que viatgen a Belgrad amb l'única intenció de "ser primers". "En cas de guanyar haurem de defensar a casa contra el CSKA una renda d'uns 20 punts. I si no guanyem ens jugarem guanyar contra el CSKA ser primers. Per tant, ens hi juguem coses", ha afegit.

stats