En directe
Futbol - Champions
27/04/2024

La Champions, en directe: Chelsea-Barça

Després de perdre a l'anada (0-1), les blaugranes es juguen a Stamford Bridge passar a les semifinals

90 90
Chelsea
0
Barça
2
Fridolina Rolfö 74' Aitana Bonmatí 25'

Nosaltres deixem el minut a minut aquí. Gràcies per acompanyar-nos. Trobareu tota la resta de la informació a la web del diari: www.ara.cat. Fins aviat!

27 Apr 2024
La crònica de la remuntada

El Barça torna a vestir-se de Barça i jugarà la cinquena final de Champions

Marc Gironès

Cap a la final!

Cinc finals en sis anys, la quarta consecutiva! El Barça buscarà la tercera Women's Champions League de la història de l'entitat blaugrana!

27 Apr 2024
Final del partit

Final, final, final! El Barça serà a la final de la Champions del pròxim 25 de maig a Bilbao, a San Mamés!

S'ha superat ja el temps afegit, l'àrbitra ha sumat minuts per la lesió d'Aitana. Té la pilota el Barça, pessiga el Chelsea. Centrada ara de les londinenques al cor de l'àrea que bloca Cata Coll! Que bé, Cata!

SALMA PERDONA EL TERCER! La davantera blaugrana, tota sola davant Hampton, intenta retallar la potera del Chelsea, que està brillant i li pispa la pilota amb el peu!

Canvi

Sembla una lesió muscular al bessó. Entra Alexia Putellas. La final de la Champions es juga d'aquí a un mes, el dissabte 25 de maig, a San Mamés.

MALES NOTÍCIES PER AL BARÇA! Aitana Bonmatí ha notat una estrebada muscular i demana el canvi

Es jugaran sis minuts d'afegit

Tres minuts! El Chelsea busca el futbol directe i el Barça es defensa sense gaires patiments. Empeny l'afició d'Stamford Bridge al seu conjunt

Canvi

Triple canvi del Chelsea. Emma Hayes posa metres d'altura al camp per intentar empatar a la desesperada amb centrades i pilotades a l'àrea del Barça

Prova aproximar-se ara el Chelsea, però sense fer gaire perill. No perden l'orgull les londinenques, digne rival (malgrat les pèrdues de temps constants en l'anada... no ens n'oblidem)

Només deu minuts més l'afegit separen el Barça de la seva cinquena final de la Lliga de Campions, la quarta consecutiva!

Gol

GOOOOOOL DE ROLFÖ! L'heroïna d'Eindhoven no falla i marca des dels onze metres! Xut ajustat al pal dret de Hampton, imparable.

Penal

Penal clar. Entre Carter i Laurence, l'una amb els braços i l'altra amb les peus, fan caure Aitana Bonmatí quan trepitjava àrea. El revisa el VAR, però sembla clar

PENAL A FAVOR DEL BARÇA!

Canvi

Doncs mira, s'acomiada Ona. Rölfo passarà a ser lateral i Mariona Caldentey entra per afegir més pólvora a la davantera

Mou la banqueta Emma Hayes per evitar que això es converteixi en un atac-i-gol del Barça. La primera en provar-ho ha sigut Ona Batlle!

Doble Targeta groga

ES QUEDA EL CHELSEA AMB 10! En menys de cinc minuts, Buchanan, la central blue, ha fet dues entrades agressives, la primera damunt Aitana i segona a Patri Guijarro, que li han costat dues targetes grogues gairebé consecutives. Expulsió clara. Or per al Barça.

Xut al pal

EL CHELSEA REMATA AL PAL! Gran contraatac iniciat per James i que ha acabat amb Nüsken enviant la pilota al pal!