Futbol Sala
Esports 23/03/2013

El Barça Alusport passa per sobre del Puertollano al segon temps i és més líder (5-0)

Els de Marc Carmona –que han marxat al descans amb empat sense gols– amplien l'avantatge gràcies a l'empat entre ElPozo i l'Inter Movistar

M. M.

BarcelonaEl Barça Alusport no ha donat cap mena d'opció al Puertollano i l'ha superat per 5 a 0. Una golejada contundent però que no ha arribat fins la segona meitat, ja que al descans s'hi ha arribat sense gols. Quatre dianes en només sis minuts han sentenciat el partit i han donat els tres punts al líder contra el cuer de la Divisió d'Honor.

A més, l'empat entre ElPozo Múrcia i l'Inter Movistar (1-1) ha permès que els blaugranes ampliïn encara més l'avantatge al capdavant del a classificació.

El primer temps al Palau Blaugrana ha acabat sense gols, però a la segona meitat el Barça Alusport no ha fallat i ha sentenciat el partit, fent evident a la pista la diferència entre tots dos conjunts. Lin (22'), Saad (24' i 26') i Igor (28') han deixat el partit vist per a sentència amb sis minuts de bogeria. I ja al límit del temps, Lozano ha posat la cirereta amb el cinquè gol (39').