PRIMERA DIVISIÓ
Esports 21/10/2012

Falcao dóna el coliderat a l'Atlètic de Madrid amb un gol de falta en el darrer minut

L'equip de Simeone segueix empatat amb el Barça malgrat no jugar un bon partit a Anoeta (0-1)

Mikel González i Falcao, durant el Reial Societat-Atlètic de Madrid

BarcelonaUn bonic gol de falta del colombià Falcao en el darrer minut del partit ha donat els tres punts a l'Atlètic de Madrid a Anoeta. Els homes de Simeone segueixen colíders empatat amb el Barça gràcies al novè gol del seu davanter a la lliga.

La Reial Societat, que va protestar un penal per mans d'un defensa visitant al final del primer temps, ha gaudit de les millors ocasions de gol, però Vela ha fallat tot sol davant de Cortouis a pocs minuts per la fi. Falcao en canvi, no ha perdonat i deixa el seu equip empatat amb el Barça després de vuit jornades.