BÀSQUET
Esports20/09/2014

Primera derrota del Barça de bàsquet en un amistós contra l'Asvel (78-76)

Els homes de Xavi Pascual han arribat a perdre de 18 punts

BarcelonaEl Barça, que en el tercer quart perdia per 18 punts de diferència amb l'Asvel francès, ha tingut la possibilitat d'endur-se la victòria a 3 segons del final, però Joan Carles Navarro ha fallat un triple amb 78-76 i el seu equip ha acabat perdent per 80-76.

Aquesta és la primera derrota de la pretemporada de l'equip de Xavi Pascual, que ha jugat un mal partit a Montpeller. Després d'un primer quart equilibrat (20-16), els blaugranes tenien pràcticament perdut el partit al final del segon temps (49-32).

Cargando
No hay anuncios

La màxima diferència dels francesos ha arribat fins als 18 punts (52-34) i llavors ha començat l'intent de remuntada dels blaugranes. Navarro, Oleson i Abrines han acostat el seu equip, i dos tirs lliures transformats per Marcelinho Huertas a 01.21 per al final han deixat el marcador en 77-76 i 14 segons per a la conclusió. Amb 78-76 i després d'un temps mort, el Barça ha buscat el triple de Navarro, però l'ha fallat.