Natació
Especials 04/08/2012

Michael Phelps s'acomiada de l'Aquatics Centre amb una altra medalla d'or, i ja en van 18

El nedador de Baltimore ha nedat el tercer relleu dels Estats Units, que s'han imposat en el 4x100 estils per davant del Japó i Austràlia. Amb la d'aquest dissabte, és la 22a medalla de Phelps, la 18a d'or

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaPer si hi havia algun dubte de qui volia ser el gran protagonista de la natació als Jocs de Londres 2012, Michael Phelps l'ha esvaït en l'última prova de l'Aquatics Centre. El nedador de Baltimore ha guanyat la medalla d'or amb els seus companys del relleu 4x100 estils, que s'han quedat a una centèsima del rècord olímpic, amb un temps de 3:39.35.

Els Estats Units, format per Matthew Grevers, Brendan Hansen, Michael Phelps i Nathan Adrian, s'han imposat per gairebé dos segons al Japó. El bronze ha sigut per a Austràlia. Quan Phelps s'ha llençat a l'aigua, el seu equip era segon per darrere del Japó, però la papallona del nord-americà ha permès el seu país recuperat la primera posició, que ha sentenciat el crol d'Adrian.

Michael Phelps marxarà de Londres amb sis medalles: quatre d'or i dues de plata. El balanç d'aquests Jocs Olímpics del 2012 fa engrandir el seu palmarès fins a les 22 medalles (18 d'or, 2 de plata i 2 de bronze).

stats