Contingut patrocinat
Especials 05/10/2023

Més d’un milió de somriures

Instituts Odontològics compleix 35 anys dedicats a la cura de la salut bucodental

Redacció
2 min
La clínica dental Instituts Odontològics

Amb el lema “Perquè quan estàs bé, somrius!”, Instituts Odontològics fa 35 anys que cuida de la salut bucodental de la població o, dit d'una altra manera, generant benestar i somriures. Les quasi quaranta clíniques dentals que té repartides pel territori, la primera de les quals oberta a Granollers, n’han propiciat fins ara més d’un milió.

Una xifra de somriures que continuarà creixent no només pels nous centres que la firma està obrint, els més recents a Pamplona i Reus, sinó també gràcies a promocions com la que tenen activa durant aquesta tardor i que inclou descomptes del 20% en qualsevol tractament d’odontologia general i descomptes especials per als membres de la família que també vagin a la clínica, a més de la participació en un sorteig d’un viatge a Disneyland® París.

Grans, adults, joves i nens. Instituts Odontològics fa èmfasi en la prevenció, sobretot en el cas dels nens, perquè un tractament a temps ajuda a corregir problemes relacionats amb la parla, la mossegada i fins i tot la respiració, a més d’altres alteracions congènites que poden afectar el nombre, la forma o la mida de les dents.

Un equip humà experimentat i en formació constant, a més de l’última tecnologia del mercat i una relació transparent amb els pacients, són els pilars que basen l’èxit de la companyia. Un 67% dels pacients valoren amb un excel·lent l'experiència amb Instituts Odontològics i l’índex de fidelització és de 6 anys, segons un estudi sectorial recent de la marca.

Amb el lema “Perquè quan estàs bé, somrius!”, Instituts Odontològics fa 35 anys que cuida de la salut bucodental de la població.

Una firma compromesa

A més del compromís de cuidar la salut bucodental de la població, Instituts Odontològics té una marcada sensibilitat social. Un any més, patrocina el circuit nacional de la Cursa de la Dona, que arribarà a Barcelona el 12 de novembre, donant així suport als hàbits saludables associats a l’esport, a més de qüestions importants com la lluita contra el càncer de mama i la sensibilització contra la violència de gènere.

També col·labora amb la Fundació Pere Tarrés, una entitat sense ànim de lucre que acompanya persones en situació de vulnerabilitat, des de nens fins a persones grans, amb l’objectiu en aquest cas de facilitar-los l’accés a tractaments de salut bucodental. Són només dos exemples del compromís social d’una marca que continuarà generant somriures.

www.ioa.es

900131002

Instituts Odontològics fa èmfasi en la prevenció, important sobretot en el cas dels nens.
stats