El vi fa estiu

Juvé & Camps convida a conèixer la seva oferta enoturística: molt més que escumosos

La casa centenària proposa visites guiades, tasts, activitats sota demanda i, a més, el celler permet llogar el seu espai per a esdeveniments privats

Redacció
2 min
Tres visitants immortalitzant la visita amb un 'selfie'

Sant Sadurni d'Anoia“Fa cent anys que som a casa de tothom, i ara volem que tothom vingui a casa nostra”. Amb aquestes paraules, Joan Juvé, tercera generació de Juvé & Camps, celebrava ja fa dos anys que l'elaboradora obria les portes. Una iniciativa disposada a explicar la seva història centenària i donar a conèixer des de dins tota la feina feta durant quatre generacions que, avui, estan representades per Meritxell Juvé, actual CEO del celler familiar.  

Per a tots aquells que alguna vegada s'han preguntat on i com comença la màgia que culmina al destapar un vi escumós, per a curiosos, winelovers o grups d'amics que vulguin gaudir d’una nova experiència: Juvé & Camps ofereix una àmplia oferta d'activitats, visites i tasts guiats a les seves instal·lacions. Prèvia reserva, qualsevol pot passejar entre les vinyes que veuen néixer grans reserva brut nature com Juvé & Camps Reserva de la Família, conèixer detalladament les instal·lacions de la Casa centenària, descobrir com es fa un vi escumós, aprendre del mètode d’elaboració tradicional o veure on descansen les ampolles abans de sortir al mercat.  

Juvé & Camps mostra els seus escumosos més especials de la seva botiga.

El celler del Penedès disposa de diferents itineraris i compta amb una àmplia proposta que es pot personalitzar o fer totalment a mida per convertir l'experiència en única. També és possible gaudir d'activitats a les seves instal·lacions o fins i tot reservar un espai per realitzar un esdeveniment privat, adaptat a les necessitats de cada client.

I, per descomptat, a Juvé & Camps hi ha lloc per prendre una copa. La botiga i wine bar està oberta al públic i llesta per oferir una degustació improvisada a tothom que hi vulgui entrar. Es tracta d'un espai noble, amb un ambient agradable i un servei de tast a copes on es pot gaudir dels elaborats de la Casa centenària amb total tranquil·litat i comoditat. Allà mateix, també s'hi poden degustar els vins tranquils de Propietat d'Espiells (D.O. Penedès) i Pagos de Anguix (D.O. Ribera del Duero), dos cellers que formen part del grup Juvé & Camps, i acompanyar opcionalment la copa amb un aperitiu. Finalment, si es vol, també es poden adquirir algunes ampolles, i comptar amb l'assessorament i acompanyament de l'equip d'enoturisme del celler.  

Els itineraris i activitats s'ajusten al perfil del visitant.

Per endinsar-se en les propostes d'enoturisme de Juvé & Camps, només cal reservar dia i hora a www.juveycamps.com. També es pot consultar i reservar contactant directament amb l'equip del celler, a través del correu casa@juveycamps.com o per telèfon al 93 891 32 10.  

*Totes les activitats requereixen cita prèvia a excepció del Wine Bar, que és obert de dimarts a diumenge, festius inclosos. Horari a consultar segons l’època de l’any. 

stats